Translate

måndag 20 april 2020

Vem fotar hos er?
Jag fotar mest.....tar hur många foton som helst på semestern, och annars också ,-)
Min man säger att jag upplever semestern via kameran, men såklart jag inte gör ,-))
Eftersom jag fotar...blir min man så van vid det att han glömmer att det finns en kamera och mobil. Vilket inte alltid är så kul...

Fester, alla är med...så vana att jag fotar. Jag finns inte med på någon bild.

När jag fotar min man ser han nöjd ut..."jag brukar tänka" fota mig!!! Men jag vill inte be om det! Så det är ju mitt fel ,-)
Kommer ihåg att min mamma var så sur över att min pappa alltid bara fota henne bakifrån ,-)Jag blir sällan bra på kort, min man som är ovan håller mobil eller kameran för länge...innan han trycker. Då hinner jag som är obekväm att bli fotad...ändra minen som från början är avslappnad...till att bli stel..sen till att förvränga ansiktet.. innan han äntligen knäpper.   Inte så kul.

 Då blir det bättre med äldsta dotter, hon knäpper fort innan man stelnar till ,-))
Jag fotar ju tusentals bilder på semestern bara.

Det har hänt en gång att en vän som blivit bestulen på ett halssmycke..frågade mig om jag hade henne på foto med smycket.. försäkringsbolaget ville ha bildbevis. JA det hade jag. ,-)) se där tänkte jag, bra att någon fotar.

Jag har ju nu medans jag är sjuk tittat genom många foton. Härligt, men slås igen av hur få bilder det finns på mig...……….

En av bilderna hade jag inte sett.. jag ligger på sängen i sovrummet, jag ligger helt påklädd på sängen med tajta byxor och sover. Det är okey. Men fotografen...…."min man" har kameran i lite konstig vinkel så  ja  min bakdel tar lite för stor plats kan man säga!

Jag ropade på mannen, kom hit... Vad är det här...……..Han skrattar och säger att du sov så jag tänkte ta ett kort i smyg ,-)))
Visst , kul att få vara med på kort...men varför inte på en fest eller nåt annat kul ,-)) " Vilket foto sen" inget man visar upp precis.

Nu i fortsättningen   tänker jag säga till, ta en bild på mig ,-)