Translate

måndag 6 april 2020

Hunden ligger på rygg i blålera!

Det var för flera år sedan , min man och jag skulle till Häringe Slott över natten. Ett slott jag kan rekommendera ,-) Där får man ta med sina hundar, även inne i slottet.,-)
Det var ju därför vi valde just Häringe Slott Västerhaninge.

Det såg verkligen inbjudande ut. Väldigt vackert. Så vi kollade hur vårt rum såg ut, sen gick vi ner i parken, hundarna skulle rastas.

Vi släppte hundarna lösa, de sprang runt och skötte sig bra som de brukar.

En stor granhäck fanns och helt plötsligt var ena hunden bakom den! Vi ropade, men ingen hund kom, då snabbade vi oss dit, den synen som mötte oss var......ja skulle vi inte sova över på Häringe Slott så skulle det kunnat varit charmigt ,-))) för i ett stort dike bakom granhäcken fanns blålera!
Där låg vår hund på rygg och rullade runt! Han njöt,-)

Han kom klafsande......nu var problemet hur skulle vi få honom ren!?   Hade vi varit hemma hade det ju inte varit några problem alls. Vi fick honom in i vårt rum på andra våningen..som han var.... nersmetad, tack och lov var det en stentrappa! Vi hade inga andra alternativ!
In i duschen. Vi skrubbade och skrubbade......jag torkade i porten..och hela trappan upp, så att inte ett enda spår syntes. Sen fick vi rengöra hela duschen!  Hunden var nu nöjd, ren och belåten låg han och tittade på när vi spolade och torkade, blålera överallt.

Sen kunde vi njuta....och fint var det.

Väl värt ett besök med övernattning.


Stora jättefina statyer fanns i parken!Otroligt vackert ,-)

Poolen var ju inbjudande för en vattenhund. Men där hade vi stenkoll! ,-)) Nu fick det räcka med lerbadet.