Translate

tisdag 29 augusti 2017

Kvinnan


Nu har vi varit där, men jag kände att jag inte ville gå in, men  jag ville se "henne".. Så vi stod i trappuppgången, visste vilken tid hon skulle komma, och på minuten kom hon.
Hon gjorde inte som alla andra som låser upp mammas lås med mobilen, där kan man i efterhand kolla när personen gick in och när den gick ut. Utan hon ringde bara på dörrklockan, mamma öppnade och sa hej.
Sen var hon kvar i ungefär 50 minuter.Den tid hon ska vara hos mamma som bara behöver hjälp att värma upp en rätt som tar omk 5 minuter , har hon arbetstid hos mamma i 25 min. Mamma säger att hon är där länge.....det stämde.
Så hon tar nog sin lunchrast där hos mamma. Varför hon inte "klockar in den tiden på mobilen som öppnar dörren vet jag inte)

När jag var hos mamma igår så frågade jag allmänt...........vad pratar ni om?
Inget speciellt sa mamma.
Är hon gift? Har hon barn?
Mamma visste inte..............nej hon berättar inget alls om sig själv ..........ibland pratar vi lite allmänt ibland sitter vi tysta bara sa mamma, men vi trivs SÅ bra tillsammans.

Varför en kvinna i 50 års åldern väljer att ha sina lunchraster med mamma vet jag inte..............men funderar.
Sitter med mamma så länge...........och aldrig berättar om sig själv, ......................
Ja det var vad jag fick ut.

Nu kan jag tänka mig att gå in någon gång när hon är där.................nu när jag vet hur hon ser ut och hon vet inte hur vi ser ut ,-)
Låter detta helt normalt för dig som läser.
Jag vill ju inte förstöra för min mamma så att hon ätit där struntar jag, jag vill hellre ha en lycklig mamma. ,-) Det är viktigare för mig.
Men ringer det en varningsklocka ...........om det andra jag skrev, om!? Så skriva gärna vad:
Jag tycker det är konstigt att hon inte "klockar" in tiden hon kommer!?
Och att hon om dom nu trivs så bra ihop inte berättar något om sig själv............

Så jag gick alltså inte in.............sen åkte gubben o jag o fikade ,-)