Translate

onsdag 27 maj 2020

Helt plötsligt hittar hunden något stort som vi inte ser vad det är!Om nu Fredagen var en härlig dag så blev Lördagen mindre kul! Och dyr.
Vi var till en av våra hundrastgårdar, som är rätt stor. Sällan nån som är där. Våra kunde springa fritt! Dit åker vi en gång varje dag....
Nu småregnade det.,.men det gjorde inget. Precis som i skidbacken, skippa sista åket ,-) här skulle vi skippat sista rundan! För rätt som det är har vår ena hund något  i munnen, som ser underligt ut!?
Vi ropar BYT för då brukar dom komma springandes och lägger ner det som de hittat som inte är så lämpligt! Men det här var för intressant. Han springer varv på varv och är hur lycklig som helst. Det här skulle han behålla. En av våra andra hundar försöker springa ikapp, men försök springa ikapp en whippet, det går inte ,-)
Så helt plötsligt tuggar han två gånger och låter allt glida ner i svalget!
VA!??

Vi visste inte vad det var...var det torkat kött, repbitar, vi lämnade rastgården..... och åkte till vår veterinär, stängt! Det var bara att åka till ett djursjukhus i en närliggande stad. Det kunde gå illa, det kan bli stopp i tarmen, och då blir det operation, det ville vi ju inte.
Där fick han en spruta...och några minuter senare kräktes han upp allt som fanns i magen!
Det var kött!. Såg inte ut som torkat utan en fin köttbit.  Det hängde ju ner som fransar på ena sidan...men svårt att se hur den sett ut.

Men varför ligger en stor köttbit i en hundrastgård? Det kan man undra.

Det gick inte att se att det var kött när han sprang omkring med den, det såg bara underligt ut. Inga benbitar.
Det blev dyrt....men vi var lättade att han fick upp det han svalde ,-)