Translate

tisdag 23 juni 2020

Mr D försvann fortare än kvickt, och är nu borta!Ha ha När min man skulle få ett nytt namn i min blogg, tyckte han Mr D var perfekt, engelsman som han är!
Men sen fick han höra att det fanns  en Mr B och en Mr R. då blev han inte lika nöjd ,-)))
Så nu kommer han alltså att kallas English"man på min blogg. Nu är han nöjd ,-))) Vilket var förslag nr 2, men som han då dissade, men nu var det annat ljud i skällan ,-)))

Så här är han nu, my, min, the "English"man!
en man som känner sig svensk på det sättet att han bott här så många år, men är naturligtvis en engelsman i själen. Precis lika gamla är vi, så en tvillingman dessutom.

I hundrastgården finns det nässlor runt hela. DE har inte börjat blomma ännu, men för ett par veckor sen så kände jag en härlig doft, först visste jag inte vad det var som doftade så gott. Men sen kom det det var nässlorna! Vilket gjorde mig glad, för doften tog mig tillbaka flera år, till skåne, till min farmor, mina föräldrar och jag åkte till Skåne och släkten två veckor om året. Jag kommer inte ens ihåg att jag pratade med min farmor, mer än några ord, kanske. Vi åkte dit så länge hon levde. Sista sommaren var jag 12 år. Där hon bodde fanns det en doft jag tyckte om, nu kände jag igen den, nässlor! Har inte haft en tanke på nässlor . Inte visste jag att brännässlor även utan blommor doftar så härligt ,-)
Så nu när jag går runt och känner doften tar det mig tillbaka många år, härligt ,-))
Min farmor var otroligt snäll, det har min pappa sagt. Väldigt enkel, när vi skulle åka någonstans sa hon, jag ska bara hämta hatten. sen var hon klar att följa med .Lärde känna min farmor gjorde jag aldrig , jag lekte för mig själv och de vuxna pratade.