Translate

onsdag 17 augusti 2016

Om en Hundvagn får man "tycka" vad man vill, absolut det är en rättighet.
Hundvagn verkar vara något som de i Skåne inte gillar, antingen är många där nere mer "hårdkokta" än andra eller mer ärliga och säger högt vad dom tänker och tycker!
För fy så dåligt att kommentera högt om att "avliva hunden istället" när vi hade hundvagnen med oss.
Nu gjorde ju såklart inte alla det, men oroväckande många visade öppet hur illa dom tyckte om hundvagnen.Alltså jag menar inte att alla i Skåne är korkade, men att ett stort antal oberoende av varann på samma ställen vi var hade den här åsikten och visade det både i ord och minspel, vilket vi inte har upplevt någon gång tidigare fast vi haft gammal hund i vagn tidigare, dock inte samma hund.
Nu gick alla tre hundarna hela tiden i 2 timmar. Vår äldsta klarade sig utan att åka, han var hur pigg som helst och glad, vi var på ny plats och då blir han nyfiken.
Fast det var varmt gick han glatt.
Så att den hunden skulle behöva avlivas...................??!!
Vi har hundvagnen med så vi kan njuta av semestern, gå vart vi vill och hur långt vi vill.
Vi har två unga hundar som orkar men vår äldsta som visserligen är gammal men frisk och klar i huvudet är han, njuter fortfarande av livet.
Så dessa miner,elaka kommentarer var inte så kul.
Nu har vi haft hundvagnen med i hela Europa, 2-4 dåliga kommentarer har vi fått under flera år.
På andra ställen i Sverige har ingen kommenterat OK vad dom tycker vet vi ju inte.
Men att på några dagar få så mycket ogillande som vi fick i Skåne som jag älskar har vi aldrig fått annars.
Och att öppet säga att hunden ska avlivas när han går vid sidan om vagnen!
Nu lät vi inte detta förstöra , men ett blogginlägg tänkte jag göra när jag kom hem.
Nu är jag hemma och här är inlägget.
De som inte ens mår bra av att se en hundvagn, vänd på huvudet och njut av allt det vackra som finns.
Nu är ju detta  inlägg skrivit till er alla tråkmånsar som var riktigt otrevliga, troligtvis kommer ingen av er att ens läsa det här inlägget. vilket är synd.
Sen sårade väl det här mig  mer för jag var på en plats jag äskar och stortrivs. Och ville njuta så mycket som möjligt av när vi var där.
Svarade vi när det påpekades att vi borde avliva vår hund, nej det gjorde vi inte, vi låtsades inte höra, då hade jag bara blivit förbannad om dom sått där och fortsatt då hade dagen blivit förstörd.
Nu låtsades jag inte om något utan hade en fin dag, så gjorde vår gamla hund oxå, han viftade glatt på svansen åt alla vare dom tyckte han borde avlivas eller inte.
Men det var skönt att få skriva av sig.


Nu till Bosses tävling som jag misslyckades med, inte en enda makare på kyrkogården hittade jag.
Skomakare, krukmakare sadelmakare  dom var det tomt på, men många andra yrken fanns, hur många som helst, många "mästrare" fanns det.
Bildbevis utan poäng givetvis sätter jag in så ni ser att jag och gubben letat, tre andra yrken vi hittade ,-)Målarmästare, Hissmontör, Spårtekniker bla