Translate

torsdag 20 januari 2022

Viner runt öronen och jag njuter ,-)

 Härligt vinterväder, blåser kyligt och det viner snö, helt underbart är det. Jag skulle ha kunnat vara ute länge.............men med en hund med kennelhosta trots vaccin. Och en whippet. med varm rock, men ändå, han tittar på mig....vi går väl fort och sen hem ,-)) och en liten tålig kille.  Så fick jag nöja mig med 20 min. När jag bodde hemma var jag alltid ute på långa promenader när det var snöstorm så mysigt. När barnen var små tog vi ut dom när det ven runt knutarna, ja i allt oväder. Nu älskar dom också ovädersväder ,-)




Älskar när jag får  eller läser " Det här har du gjort fel i hela ditt liv" Ja ungefär så. Då blir jag nyfiken, vad har jag gjort fel ,-))
Den här gången var det smörja in händerna.  Jag tar som många andra en klick i handflatan och smörjer in,-)
Fel fel fel ,-))
Läser VG på nätet där kom Silje Gundersen med ett mycket bra tips. Två centimeter  handkräm läggs på handryggen, sen gnider man handryggarna mot varann, Plus smörja in handled. Handled gör jag, men provade det andra direkt.  Kändes väldigt bra ,-)

Gillar verkligen de här "du har alltid gjort fel tipsen" Ibland baxnar man, hur korkade är vi Ok inte alla men många av oss ,-)) Gladpacktipset  tex där man drar och sliter.....sen var det bara en liten grej att vika in . ,-))) det är humor det!
Så typiskt att vår ena  hund har fått kennelhosta.  Det är bara han som drabbats än så länge. Nu håller vi tummen hårt, för hundarna ska alla tre vaccineras mot rabies i början av februari.  Om de är sjuka så går ju inte det, och det ställer till det ordentligt för oss. För då får vi börja om från början, med tre hundar. Plus intyg att de har  antikroppar. Det blir dyrt kan jag säga.
Nu var det ju 2019 vi var ute i Europa med dom. Och vi har inte tänkt åka i år. Men vi har dom rabiesvaccinerade så vi kan bara packa och dra iväg när vi vill. 



Ha det fint ,-)