Translate

fredag 16 oktober 2020

X

 

Ett stort orosmoment för mig nu som tar energi är min mans ögonsjukdom. Vi är ju inte så gamla än, och hade nu efter hans problem med hjärtat o ryggen tänkt börja resa på semester ut i Europa,  nu kom ju corona i vägen den här sommaren, men vi hade det fint ändå. Så glad att vi åkte bort i 10 veckor 2019.

Vi åker med husvagn,  jag har körkort, men jag kör väldigt sällan....Det går jättebra att köra utomlands med husvagn för mig, jag kör mest på semestern.

Jag gillar egentligen inte att köra bil!

Nu inser jag ju att ska vi komma någonstans, blir det kanske jag som måste köra hela tiden, ta hela ansvaret. Det är en anledning att jag har kollat min syn, jag måste ju se ordentligt.

Vågar jag inte köra, förstör jag ju allt vi planerat. Fegar jag ur, förstör jag ju för min man också.

Nu hoppas jag ju att synen försämras sakta! Så han får njuta av allt, bla alla våra barnbarn och se hur de förändras när de växer upp.

Men det är våra drömmar, nu har vi ju rest en hel del,  men snart kanske allt ligger på mig om vi kan fortsätta.  Det oroar jag mig för redan nu. För jag känner mig inte säker på att jag fixar det själv.

Flyget är inget alternativ, för vi vill resa med våra hundar, tåget kanske.....men bil blir ju billigast om vi har husvagnen med.  Vi har ju inte hur mycket pengar som helst ,-) Nu ska jag ju inte ta ut allt i förskott, det vet jag, men jag fick en riktig chock när vi problemet med ögon dök upp.

Ett land jag aldrig kör bil i är England! 

Men Tyskland Nederländerna Belgien går bra.

Nu ska man inte oroa sig i förskott..........