Translate

fredag 15 maj 2020

England och Wales har jättefina campingplatser!
Jag vet inte var jag fick det ifrån, men när vi skulle campa i England  för 10 år sen för första gången trodde jag att vi knappt skulle hitta en campingplats. Finns det campingplatser i England frågade jag min man?

Jag tänkte mig något riktigt enkelt, högt gräs, dåliga toaletter...………..skräpigt, ensamt.
Men SÅ fel jag hade!!
 Jättefina campingplatser, rent snyggt, bra toaletter och så fina duschar! ,-)
Mycket finare än vad vi har i Sverige! Jag blev glatt överraskad ,-))
Vet inte vad jag fått det där om dåliga campingplaster från.

Sen är det många som tältar, stora tält!
Fina husvagnar, vilket beror på att husvagnarna är mycket billigare i England, vi köpte vår senaste den vi har nu i England, Ok dörren är på fel sida men vad gör det ,-)) Den är så fin.Det var ett problem för 5 år sedan, man fick bara ha två hundar...vi som alltid reste med tre.
Så många campingplatser nekade oss och vi fick leta vidare. Men nu förra året när vi igen kom med tre hundar, hade de ändrat och ingen sa något om tre hundar! ,-)

Min man har för sig att campingen började i England . Många åkte ut och campade när de var lediga från jobbet vanliga helger och långhelger.  Så ägarna till campingplatser var måna om att det skulle finnas bra toaletter och bra duschar.
Många som campar tar med sig stora eldfat  eldhinkar som de eldar i. Så stora får man inte använda i Sverige.. Men det ser mysigt ut. Vilket väder som helst sitter de utanför sina stora tält.Många som tältar! ,-) Tälten blåser de upp med elpumpar, kul att se på ,-)

Här är vi i Brighton på det här fotot, pilen.....där är vi ,-) på den här bilden, de andra bilderna är tagna på andra platser i England och Wales