Translate

måndag 21 augusti 2023

Funderar

 

Idag åkte den gamla åratalälskade tekoppen fram, sitter med min vanliga frukost på balkongen och funderar.  Mannen fick en akuttid hos läkaren. Han har ju inte varit bra sen åderbråcksoperationen. Sen har det tillkommit andra saker, tex kanske ett pungbråck. Och ytterligare en annan åkomma. Han somnar ju överallt, mitt i middan, när vi pratar osv.  Han mår alltså inte bra alls. Sitter och funderar på livet i stort.Mannen somnade tidigt igår och jag drog fram alla målargrejer, men fick ingen känsla för att måla. Valde en riktigt otäck film istället. Jag brukar inte bli rädd ,-) Men jag tyckte den var så otäck så det kröp i kroppen när jag skulle kolla om balkong dörren var stängd, och då bor vi högre upp . 

Regnet har jag tröttnat på för längesen.....men en kvällsrunda vräkte regnet ner. Det var stora pölar likt små sjöar ,-) på gångbanan. I gatlampornas sken såg man hur det vräkte ner. Det var så mysigt att gå där sista kvällsrundan sent. Det kändes som en film. Hade jag haft mobilen hade jag fotat, det var effektfullt!

När jag kom in hade något smitit med in ,-)  Det gjorde mig glad. Haha det lilla roar mig än idag, och det är jag tacksam över.  Tog en bild, ett löv som ville in i värmen.


Hoppas ni andra har det bra! 

💟