Translate

torsdag 9 november 2023

Avstå från det goda och hitta nytt ,-)

 

Hösten som förut var på plats 4 har nu hoppat upp på en andra plats, ,-)

Helmysigt ju! 💓

Efter jag fick bröstcancer....men som nu efter mammografin inte finns nåt. Har jag bytt ut mycket i mitt liv. Äldsta dottern sa direk, inget socker mamma! Så jag slutade med allt synligt socker direkt, och kör nu på sockerfritt. En sak först! Man behöver INTE ändra sin kost! En bekant som opererades för 13 år sen, äter precis som vanligt! Och läste en fråga till en onkolog som sa...ät som vanligt.  Vill inte skrämma upp nån!

Men jag valde att ändra, min frukost består nu av rena giftet enligt min man 😀 Som tyckte det smakade hemskt. En stor kopp vällning med en matsked gurkmeja, halv tesked nymald svartpeppar och en stor matsked olivolja, extra virgin. Så gott! Till det en kopp te. 👍 Gurkmejan skickar jag efter, pulver som är ekologiskt! Inte ens den ekologiska från affären köper jag. Den blir också dyrare i längden.



Lunch alltid soppor, grönsaker grönsaker och rotfrukter olika , plus en stor matsked olivolja extra virgin. Böner linser valnötter lök vitlök pressad sötpotatis. Slutat helt med godsaker, bla annat choklad. Men jag mår bättre av hur jag äter nu 👍

Middag , försöker äta lax , sill så ofta det går.

Det trista är att inget vin...eller alkohol! Gillade ju ett glas vin till maten, det är det slut med. För vinet höjer östrogenet. Tyvärr.


Jättegott!

Min favorit har ju alltid varit sommaren, det är det ju fortfarande! Strax följd av våren. Nu har hösten fått delad plats med våren .  Och en favorit vintern som jag älskat har nu hamnat som fyra. 


Snön försvinner ju fort nuförtiden. Och byts bara av en massa halka.


Nej ut med hundar och sen mysa inne, finns inget mysigare. Nu ska jag bara komma igång med att måla. Har nog skrivit det förr, men som sagt , har inte kommit igång än.

Ha det fint 💟