Translate

onsdag 25 oktober 2023

Tre hundar på två människor!

 


En slarv bild får det bli ,-) Så ni vet ungefär hur de ser ut. Dom orden sa en kvinna som satt på en bänk när vi gick förbi. Hon såg bitter ut. En gammal  bild som jag haft inne förut tror jag .

Tre hundar på TVÅ människor!?!

Ja det är lagom , svarade jag, 

Tycker du VERKLIGEN det.....

Ja ,-)

TYCKER DU VERKLIGEN DET??

Ja det tycker jag verkligen  sa jag. Nu är det här så vanligt....... Någon gång har någon  sagt glatt....vilket härligt gäng. Kul, för det är vi 😀 . Det känns ju kul.  Men negativa kommentarer händer så gott som dagligen. Och då är vi bara ute och går...............? Då är dom kopplade , lösa i stora hundrastgårdar, så de stör ingen annan.

Det kan komma ett par som cycklar förbi, och oftast kommenterar kvinnan högt, tex......tre hundar det är väl ändå onödigt mycket!

Nu är det så att vi älskar vår lilla flock vi lever med.  De två yngre som är mellanstora leker och har så roligt tillsammans.  Den äldre  som är minst är självklart med när det inte jagas efter varann. Vi trivs SÅ bra ihop. Gör massor av kul tillsammans. Myser inne. Det här är guld värt för oss. Det går inte en dag utan att jag känner sån värme och tacksamhet, sen är dom ju roliga ,-))  tysta inomhus, och har aldrig bitit sönder något! 

Men folk ska alltid kommentera ....ofta negativt. Det här förvånar oss. Att folk orkar bry sig.

Nu är vi så vana men tänkte ändå lägga in det i min blogg ,-)

 En härlig höstdag hoppas jag ni får, och visst är det mysigt med alla prassalnde löv på marken och de nu röda i träden.

KRAM 💟