Translate

torsdag 14 maj 2020

Precis 1 år sen vi åkte över till England ,-)Som sagt, vi fick ju punktering precis innan vi skulle åka över med båten till England, det här var vår första punktering av 3 st.
 Nu stod vi ju  i vägen för andra som skulle till båten vi hade precis köpt biljetter! Vi missade vår båt...men fick ta båten efter.
Det är min man som ligger på knä, inte lite stressad!!
 Den andra är en personal som hjälpte till att höja upp husvagnen, sen kom fler o fler bilar. Som måste vänta, den lilla som står på bilden kom nog runt på andra sidan, tror jag ,-))) jag blev ju lite stressad jag också.Punkteringen fixad och äntligen ska vi köra på båten! ,-))Nu kan vi slappna av, hundarna får vara i bilen, de får inte komma upp.
Båten börjar sin färd från  Callais  till Dover, vädret har helt plötsligt blivit fint och det skulle hålla i sig ,-)
Här kunde jag inte hålla tårarna tillbaka.  Det var så mycket känslor som kom..... hade väl aldrig trott att jag skulle gråta av längtan till England.. Men landet är ju vackert. För första gången förra året såg jag skönheten i landet.  Som sagt jag var ung den gången och överlycklig över vår dotter och allt hade varit bra om det inte var för allt det andra. jag satt framför en läkare i en annan stad än där vi bodde i England han ville att jag skulle berätta hur jag mådde jag ville först inte säga något men så berättade jag en del , han tittade på mig.och frågade är det här sant! Ja sa jag. Då säger han....då måste du och barnet härifrån , ni får inte vara kvar i det här landet. Du har haft oturen att hamna i en väldigt elak familj och släkt Jag betalar er resa  till Sverige säger läkaren   och du behöver inte betala tillbaka.  Nu tackade jag Dr Salmon men kunde tala om att vi hade lyckats spara ihop till resan till Sverige och skulle åka så fort vi kunde. Vi lämnade England några veckor senare.
Vi har varit där de senaste 10  åren några gånger. Fast nu hade det gått 5 år sen sist Men det tog  många många år tills vi skulle återvända till England från den dagen hos Dr Salmon

Min man är ju Engelsman . Men han ville inte tillbaka.  Nu var vi på väg till England och solen sken.

Så helt plötsligt gråter jag .  Nu ska vi ha kul min man och jag och bara åka runt. och njuta.


Vi har ju 3 hundar med oss, en liten och två större.

De två större var ju tvungna att springa lösa, det hade oroat mig en del, vår whippet den ena som vi hade tränat inkallning på innan, om en whippet ser något av intresse på långt håll, så kan de springa iväg.
Han var då 6 månader. Men eftersom de två stora var så tajta tillsammans och den andra kom direkt på inkallning så släppte vi dom så gott som varje dag i 2 månader. Det gick jättebra, Här får vi låna ett öppet fält från en bonde ,-).