Translate

måndag 13 november 2023

Det finns en månad.....

 Hoppas jag inte framstår som överpositiv i bloggen, lallande runt med ett gult löv i munnen.  SKÄMT åsido......,-) Så positiv blir jag aldrig ,-))) 

Det finns en månad jag har lite svårare för.  Mars!  Tycker att våren, när snön har försvunnit blir lite väl lång,-)  Då kan Mars månad kännas för jobbig. Längtan efter sol och värme och framför allt  all grönska och dofter blir starkare för varje dag. Har man sen otur så är den vackraste av månader Maj  kall och regning.  


Men här......blir jag ju bara så glad.Så otroligt vackert ,-) Vi har precis satt ut ljus på kyrkogården. Jag vänder mig om när jag ska sätta mig i bilen! WOW...jag får nästan dåndimpen, fram med mobilen, här ska fotas!. ,-) Murrigt väder grundar mig, och ger mig ett inre lugn. 


För en vecka sedan fick vi änligen balkongen undanplockad.  Det tar sin tid från tanke till.......

Men bara man börjar går det ju fort. Det fanns rätt många blommor som hade oturen att blomma sent, som missade den sköna sommaren.  Inte kul att vara blomma då kan jag tänka, så de fick komma in i värmen, och vi fick njuta av dom,-)

Som jag skrev skulle vi prova på Novent...... Jag tände adventsljusstaken en dag för tidigt .  Blev lite betänksam på att sista ljuset skulle bli det första i advent. Så nu blir det att den riktiga adventsljusstaken tänds som vanligt. Tänker att man gör lite som man vill med Novent!  Det ser ändå lite trevligt ut med Novent ljusstaken som ska tändas åt fel håll.  Sen blev det pepparkaka också, nåt mer blev det inte idag ,-) Går lite trögt, vi får hitta på mer. ,-)   Tänker att vi tänder lilla julgranen , sätter dit ljus, men väntar med kulorna ,-)).

Ha det fint! 😊 KRAM 💟