Translate

måndag 7 mars 2022

SELFIE

 

 Ord-Lek nummer 10

Klimakteriehäxan ligger bakom temat.   https://klimakteriehäxan.blogspot.com  Man ska svara på 12 frågor- och man får inte använda Google.

Varje svar måste starta med den sista bokstaven i föregående svar.

Eventuella tillägg inom parantes är frivilliga.

1. Civilstånd:  Gift  ( med samma man )

2. Utsikt:  Trist  (tycker nog många, men jag gillar verkligen där vi bor, både lägenhet och utsikt ,-)   )

3.   Från fruktdisken:  Tomat  (  men tomaterna smakar inte  längre tomat tyvärr, kommer ihåg smörgåsarna som min faster och farbror tog med till Skanör.  Det var ett speciellt bröd  med tomatskivor på, vi satt i sanden och solen smälte smöret. åhhh va gott! ,-))   )

4.  Bra att har:   TUR   

5.  Underhållning:  Renèes brygga   ( Gillar program som är vänliga och helst inte utslagningsprogram )  Finns många bra att välja på )

6.  Stilfullt på kroppen :   Angora kofta  

7.  Drömyrke:    Advokat   ( tycker många advokater är SÅ dåliga, det spelar ingen roll hur mycket bevis det finns, dom försöker få sin klient friad till varje pris, det är både skamligt och läskigt, annars finns det andra yrken jag skulle velat ha ,  men när jag ser och läser, då tänker jag, jag skulle blivit advokat!  )

8.  Äter för sällan:   Tonfisk  ( fiskbilen kom när jag var liten till vårt sommarställe, någon gång hade fiskbilen tonfisk som såg ut som en stor köttbit, den tonfisken smälte i munnen. Ett av det godaste jag har ätit )

9.  Bra bok:  Kinsella   ( heter  författaren,  så bra böcker)

10.  Hund:    Angus   ( heter en av alla våra hundar, finns inte längre, men blev gammal. En större hund som var genomsnäll. En av gångerna var vi på en skogsstig, då kom ett rådjur och efter en lösspringande hund, då sprang Angus  mellan rådjuret och hunden och stoppade hunden. Sen kopplade vi hunden och letade efter ägaren, för hunden hade rymt )

11.  Guilty Pleasure:   Saltlakrits   ( får bli svaret för jag har inget, men eftersom saltlakrits inte är det bästa som man kan äta mycket av så väljer jag det. ,-)  

12. Sällskapsspel:   Ska vi slå vad   (  Är så dålig på namn, det finns några som är SÅ roliga, men skrattar så mycket så jag glömmer hela tiden bort vad de heter )