Translate

fredag 2 februari 2024

Hoppfullt får jag snart in bilder ,-) Och reagerar på min medicin.

 Ska snart få hjälp med mappar och bilder.  För det här är inte kul, allt krånglar som varit så lätt innan!

Det finns ju biverkningar på min medicin, en del låter ju otroligt otäcka, eller rätt många, så jag ska väl inte klaga....i början kände jag ingenting. Men nu mår jag inte bra, det är en overklig känsla. Och en stor oro i kroppen, känner mig så nervös hela tiden.  Och deprimerad. Känner inte igen mig själv. Men tänker att då fungerar ju medicinen ändå.  Första året kände jag ingenting av den.  Men det finns ju värre biverkningar. Jag brukar känna mig glad och tillfreds, men har alltid haft en oro för sjukdomar.  

Sen har jag blivit så lättrörd, men det hör ju till medicinen, lättrörd har jag väl alltid varit lite, men nu bryter jag ihop för så mycket, så fort jag hör att någon mår dåligt, eller råkat illa ut så flödar tårarna. Någon rad i en sång så storgråter jag nu. Sen har jag blivit så okoncentrerad!

Idag ska vi till mamma, mysigt. Hon har det mysigt på rummet nu. Med ett lamp huvud som byter färg, den älskar hon, en vacker lampett i fönstret och olivträdet. Det låter mycket, men det är alldeles lagom, underbart ser det ut. Tack Znogge för tips självklart köpte vi timer. För jag vill att när mamma vaknar ska hon vakna till ett rum fyllt av värme. Likadant när hon lägger sig, och när vi är i rummet förstås. Det ska ha en lugnande varm känsla, det vill jag ge henne! Hon har ju inte så mycket annat. En stor jättesöt apa fick hon när hon flyttade in ,-) Den har jag nu köpt kläder till ,-) Så söt!

Fredag igen!

En härlig Helg önskar jag alla som tittar in till mig 

💟