Translate

fredag 11 maj 2018

En "nejsägare" är alltid en nejsägare. Alla fall min mamma.Min mamma är ju speciell, säger alltid nej och ändrar sig otroligt sällan, har alltid varit så ,-)
Nu har hon svårt att gå med rullator, vi gick kanske 50 meter där fanns en mindre park med blommande träd där satt vi och njöt.
Men det är så vackert omkring där mamma bor, så synd att hon missar allt, inga bänkar finns att sitta och vila på, bara rullatorn och tur är ju att hon har den.
Så när vi kom hem frågade jag mamma om jag skulle beställa en rullstol åt henne så vi kunde gå längre ......hon kunde fortfarande gå det hon orkade, till min förvåning sa mamma ...JA.
Jag ringde direkt och beställde..... förvånad och glad var jag.
När jag talade om att om någon vecka så kommer en rullstol....då blev mamma inte glad NEJ hon skulle aldrig sätta sig i en rullstol hon behövde inte se något alls.
Ring och avbeställ hojtade hon, vilket jag inte gjorde.
Jag hoppas hon vill prova alla fall fast hon är den mest envisa person jag har stött på i hela mitt liv.
Då kan vi se oss omkring och njuta, hoppas mamma vill prova så jag väntar och ser. Lämnade en inte nöjd mamma, hon sitter på sin lilla balkong för hon vill vara ute men det blir ibland för varmt.

Ha en härlig Helg ,-))

Får pippi
på bild ,-)
 
Ser ni fågeln, jag stod och fotade blommorna hörde en liten "bonk" så hade den här lilla blåmesen kommit tillbaka med mat,  Passade på att fota den, på landet har vi två holkar men ingen som valt att bo där.
Men i den här fanns det fåglar ,-)
Så himla sött ,-))