Translate

måndag 4 juli 2022

Hundkul, vilken härlig semester

 


Vi åkte till en camping vi ofta åker till, våra hundar , alla tre älskar att bada där! Vi hade tänkt vara borta tre veckor, Men våra barn kunde komma fler gånger än dom hade trott till mamma så vi var borta i fyra veckor! Härligt väder utom två dagar ,-) Här sr ni två av våra hundar!

Tre veckor stannade vi på samma campingplats ,-)  Där jag också kontaktade en bloggvän Znogge ,-)

Visste att hon brukade besöka en lekplats och vilken dag, när vi precis var på väg bort, hade missat på en timme! Då kommer dom ,-)  Var lite osäker om jag skulle ge mig tillkänna, men tänkte att det var ju rättvist, ,-)) Jättetrevlig var Znogge.  Så  Znogge, jättekul att ha träffat dig på riktigt!


Hundarna badade varje kväll ,-)) i tre veckor, utom midsommarafton. 



Skönt med husvagn ,-)  Men vi har tyvätt ingen AC, så vi kan inte lämna hundarna ensamma. 



Kändes jätteskönt att komma bort .    Var hos mamma igår, som blev jätteglad. Men tyckte trots våra barns besök att vi varit borta för länge.  Det förstår jag.

Tror jag kan ha fått borrelia,  fick en fästing på vägen hem i Oskashamn.  Har bara fått tre fästingbett genom åren, Statistiken säger väl att det är var tredje som bär på borrelia eller ännu värre TBE, fast där är vi vaccinerade.  Den hann inte sitta länge alls, vilket känns bra. 

Ha det fint! 💗