Translate

måndag 22 oktober 2018

Ballongen som kom av sig själv ,-)) OPS det blev lite fel rättar nu! ,-)) 300 meter var det tänkte på något annat som var 1 km!!!!

Vi tog det lugnt ner till Skåne, vi stannade och tittade oss omkring i många städer vi bara åkt förbi förut.
Den här kvällen hade vi stannat för kvällen och tog en runda med hundarna. Det var precis som de andra dagarna, stekhett och ingen vind alls.
I en sänka låg det några ballonger en rosa, en blå och en grön som var spräckt, jag tyckte det såg charmigt ut så jag gick över vägen fram till ballongerna, tog ett foto bara på kul. Ropade till gubben ska vi ta med dom och sätta på husvagnen......nej låt dom va hojtade gubben. Jag lät dom ligga kvar.
Vände mig om när vi gick...där låg dom.
Vi fortsatte...….. vägen gick som ett C en stor kurva,  det kom inga bilar det var en mindre gata... vi var ensamma som gick där och myste......när  vi gått 300 meter så skulle vi gå över gatan ner mot campingen....då kommer en bil så vi vänder oss om.....precis innan bilen kommer de två ballongerna studsande!! De är på  trottoaren....men den rosa kommer ut lite på vägen och det blir en smäll!
Sen fortsätter den nu ensamma blå ballongen  fram till oss glatt studsande ,-) Ingen vind alls bara en enorm värme. Vi tar den blå ballongen med oss och jag sätter fast den på husvagnen ,-)
Det här tänkte jag mycket på för det var så kul ,-)
Hur kunde det bli så att de följde med oss, från en sänka vid sidan av en trottoar, inga bilar som kom då...…...en kilometer och de följde en stor kurva, på motsatta sidan av vägen där vi gick? Helt utan vind.  När jag sagt till gubben att jag ville ha dom med, ingen människa i närheten.
Det blev ett jättekul minne. Synd att den rosa blev överkörd men så kul att den blå kom fram till oss, blå färg får mig alltid att tänka på min pappa, så en hälsning från honom tror jag det var ,-)