Translate

onsdag 28 oktober 2020

Min mamma var smittad!

 


Min mamma har covid-19

Är chockad!

Så nu måste vi testa oss!


Något helt annat! ARG


 

Nu är jag arg! Min man är lika arg! Igår åkte vi till min mamma, har ju varit så noga att inte smitta ner henne med covid-19

När min man skulle ut med hundarna och jag skulle sitta och prata med mamma, möts han i dörren av två personer. De kommer in och säger till mig att de ska ta en covid test på min mamma. Vi misstänker att hon har covid-19 säger dom. Jag blir ju helt förvånad!........Visst min mamma har varit snuvig och hon har precis den dagen börjat hosta lite.

Men det är ju bara vi som besöker henne!

Vi är ju så gott som i karantän!

Det är en i personalen säger dom som är smittad!

Jaha! 

De sätter på sig skyddskläder och tar näs och svalgprov på mamma.

Och varför har inte någon ringt till oss och varnat oss från att komma dit?  Kunde knappt vänta tills de i skyddskläder går, då börjar jag nästan gråta av ilska!

Jag går in i stora rummet o ringer till hemtjänsten! Och undrar varför de inte informerat oss! Min man är i riskzonen. Ja då har vi gjort ett misstag, vi ska bättra oss svarar dom. Vilket gör mig ännu argare!

Hade vi vetat hade vi kunnat skydda oss! Vi i vår tur skulle om någon dag ha träffat mormor o morfar till  4 av våra barnbarn, barnbarnens mormor med svåra hjärtproblem. Det har vi nu avbokat.. Tänk om nu mamma har smittat oss och vi skulle smittat andra! SÅ ARG är jag! Det här är något de tänkt hålla hemligt, det hördes!

Vi är ju nära mamma i flera timmar. Man kan tycka att händer det här, vilket kan förstås hända, så måste dom väl informera oss! 

Är så arg att jag knappt kan skriva! Dom gör en smittspårning sa dom på hemtjänsten, då är det ju viktigt att vi sätter oss i karantän. Sen tycker jag förstås synd om mamma också och hoppas hon klarar det här om hon är smittad.

Är så arg och besviken, hade vi inte varit där, så hade de aldrig sagt något! Och om det vill sig illa hade vi kunnat fört smittan vidare! 


Jag känner bara FAN som vi skyddat mamma, och nu kanske hon har covid och kan ha smittat oss!

Sånt här kan hända, men varför mörka det!?

Hade trott mer om hemtjänsten måste jag säga!

Det här var igår. Idag ringde min man chefen, och det är någon i personalen som är smittad, och på frågan om det inte har någon form av skydd, så är det handskar och visir. Och vem skulle ha informerat oss, jo det var hon själv ,  men det hade hon missat!!

Så nu är det bara att hoppas på det bästa! Är fortfarande väldigt upprörd!