Translate

tisdag 26 december 2017

En "jättestor" kompis flyttade in ,-)Jag tar upp fåglarna igen ,-)
Jag bara älskar fåglar!

Har SÅ många fågelvänner som kommer flygandes när jag rastar hundarna,-))
Har ju bloggat om dom.
En följer med och går vid sidan riktigt nära, en kråka ,-)
Det förgyller hela min dag! ,-)

Mamma är sig lik, önskade sig ett par tofflor i julklapp, det fick hon plus annat, det var jag som skulle köpa till henne, vi lottar ju ,-)
Jag köpte två olika par, så hon skulle kunna prova och se vilka hon ville behålla.......hon valde...men nu har hon ett par gamla på sig.....de andra finns i skåpet. NEJ de här duger bra, de andra vill hon inte ha.
OK det har bara gått en dag ,-))))) Men av erfarenhet vet jag att hon använder inte de nya på flera år, köpte badhandukar när jag var 15 år till mamma o pappa, de började hon använda för 1 år sedan!

Likadant med allt......lakan härliga  tog nästan 5 år!
Med tanke på att hon är snart 97! så vill jag ju gärna att hon inte väntar 5 år ,-))

Idag har vi haft en latdag ,-) Med chokladask och likör efter lång hundrastning,med regn och knögglig is! Inte det roligaste!


Vet inte om det är vaccinen jag känner av, svullna ögon.....fryser.....och känner mig allmänt lite konstig!? Det är fjärde dagen som vi gubben och jag vaccinerade oss..... Började igår kväll......har ju inte fått vaccin mot influensa förr.

Det känns konstigt i ögonen......trodde ett tag att det var rödbetsjuicen jag inte tålde......men det är nu 1 månad sen jag började med den. Så jag hoppas det inte är det.

En stor elefant fanns på ett av barnbarnens önskelista....tog upp nästan halva baksätet på bilen ,-)
Men det kändes tryggt med en sådan reskompis, även om den då var inslagen, tjejen blev jätteglad..-))