Translate

tisdag 27 maj 2014

Nu älskar jag "isglass"


Nu har jag nästan blivit beroende av isglass ,-)
När jag hade halsont o var förskyld lenade isglassen och jag tog den ena ispinnen efter den andra.
Sen tog isglassen slut, då gjorde jag egen isglass (bilden) 
Sen har jag köpt paket efter paket, får nog sluta ha isglass hemma, för det blir ingen hejd på mig.
Har aldrig riktigt gillat isglass förut, utom dom dubbla ispinnarna, är det någon som kommer ihåg dom, där ena sidan var röd , andra grön. Det är längesedan dom fanns, men Åh så goda dom var ,-)
Idag blir det täckjackan på igen!
Så kallt:
Ena dagen uppåt 30 gr, och sen bara 7 gr.
       
 

7 kommentarer:

 1. Jag kommer ihåg dessa isglassar. Jag äter inte isglass, vet inte varför. Gillar vanlig glass bättre*ler*
  Ha en fin kväll!
  Kramisar<3<3<3

  SvaraRadera
 2. jag skulle kunna sätta i mig Magnum med nötter varje dag för den är så god, men, en får hejda sig. Kommer ihåg den isglassen även om jag inte är någon älskare av isglass. Täckjacka och isglass är väl ingen bra kombination eller? Hoppas på bra glassväder igen, kram Irene

  SvaraRadera
 3. Jag minns så väl min första Igloo glass. Visst var det så de hette? Hade faktiskt glömt bort den. Ja fy tusen vad kallt vi har det så inte blir då jag sugen på isglass nu.
  Kramelikram

  SvaraRadera
 4. Nämen glass äter jag bara då det är jättevarmt ute hihi.
  Nu önskar jag dig en jättefin helg. Kanske äter jag glass om lördag då jag närmar mig livets mittpunkt och de 50 hihi.

  Kram kram till dig du fina.

  SvaraRadera
 5. Läcker isglass som du gjort, och kommer ihåg när jag var barn att mamma också gjorde isglassar till oss av olika juicer
  Jo, jag kommer ihåg de dubbla ispinnarna som fanns förut, och vi ville helst ha sådana när vi köpte glass
  ja, vädret har verkligen ändrats dramatiskt, men hoppas den goa solen och värmen kommer tillbaka snart igen
  Kramar

  SvaraRadera
 6. ojoj storlekarna idag är inte och lita på,ibland har man bara tur att den storlek man brukar ha passar,så det är du inte ensam om,och det fruktansvärt irriterande.
  vad härligt att du hittat isglassen:) själv har jag nojja på lakrits glass som jag verkligen inte gillat,det nått konstigt med en ibland,skulle lätt kunna äta glass varje dag sommar som vinter,älskar glass!
  hoppas du fick din fina blus och vad kul med nya sommar kläder.
  Nu önskar jag dig en fin sommar ,vi åker ju bara på några dagar.och ät du isglass man får unna sig lite ,dom är ju inte så farlig och äta som grädd glass tex:då sätter sig kilona på magen,mindre kul.
  var rädd om dig/sommar kram

  SvaraRadera
 7. Att storlekarna ändrats är jag helt med på, dels mellan olika butiker och plagg men också på mina "standardbutiker" med mina "standardplagg", visserligen har ju min vikt minskat men jag tänker inte på det nu utan att en storlek inte är "som förr". Den har blivit mindre så jag fattar precis vad du menar! Och det är ju konstigt för samtidigt säger man ju att jordens befolkning blir "allt fetare" och då borde ju t ex stl 42 bli 44 och inte 38... det går inte ihop riktigt. Glass är gott och jag föredrar också isglass eller en ordentlig mjukglass! :) När sonen var liten gjorde vi glass i iskuber med tandpetare i. ;) Stark saft och frys in... mums. Minns att vi testade med Cocacola då han blev större men si det gick mindre bra... blir bara konstigt o smakar inget gott alls. Igloo med colasmak är bättre då. ;) Kramar o ha en fin helg trots utlovat regn... blir ju frisk luft o mindre pollen på så vis. :)

  SvaraRadera