Translate

måndag 2 juni 2014

Kickar min PTIdag har jag gett min PT "kicken"
Han har totalt misskött sitt jobb.
Han själv har gått ner i vikt och jag upp!?
Jag har blivit en ännu mer "soffpotatis"
Han förnekar ju såklart, säger att det är mitt eget fel, ok till viss del ja, men ha var ju min PT så lite hjälp borde jag väl ha fått.

Efter förra sommaren när jag köpte mina härliga sommarbyxor, blommiga ,-) bad jag min gubbe att bli min PT, för inte har jag råd att ha en personlig tränare utifrån, sån "lyxprissa" är inte jag ,-))
Nu satt dom där "blommiga" väldigt trångt, men jag var ju säker på att till "den här sommaren" skulle dom bara glida på. Så i helskotta heller, dom sitter ännu tajtare .-(
Hade jag haft dom med till landstället hade dom flaxat i flaggstången nu! Där hade dom passat bättre.
Det var alltså efter det byxköpet jag frågade min gubbe, kan inte du hjälpa mig och bli min personliga tränare. Gubben accepterade, och jag hade min egen PT.
Nu har året gått och inget har hänt, utom att jag lagt på lite till. Gubben har däremot gått ner.
Han har frestat mig med någon god härlig varm macka kvällstid, det vet jag ju själv att jag inte borde förstås, men gubben har en övertalningsförmåga, att någon gång ibland......det gör ingenting!
Det gör det "visst"
På den vägen har det varit, sommaren är här och jag skulle ha varit "fit for fight"
Jag har blivit mycket duktigare, tex skippat min absoluta favoritchoklad, fast gubben köper dom, dom ligget i skåpet, men jag tar ingen!
Idag när vi skulle fika, går gubben och hämtar en till sig själv och smaskar i sig "min favorit" mitt framför mig, vilken PT gör så!? Han fick "kicken" direkt, på stående fot", eller som det nu var "på sittande stol"
Han tog det inte hårt alls, med ett flin bara.
Nu har jag anlitat en ny PT, mig själv.


                                                                KRAM Primrose
                                      det är sommar ,-))))))

6 kommentarer:

 1. Nu har jag tappat min kommentar igen, attans så tråkigt.
  Kramisar<3<3<3

  SvaraRadera
 2. Du är en fena på att skriva så att ALLA känner igen sig och tack för det *ler* Du är inte ensam om att sommarkläderna sitter snävare i år fastän jag hade tänkt annorlunda. Livet är ändå för gott på alla sätt och vis. Ha en bra dag! /kram

  SvaraRadera
 3. Att vara sin egna PT är nog att föredra, men man måste vara bestämd och ryta i vid behov haha. Synd att byxorna inte passar, men med lite mentalt pepp så är du snart i dem igen. Vinterhalvåret gör gärna att huden tänjs ut lite (för mycket). Ge inte upp för du fixar det……..
  Kramen ��

  SvaraRadera
 4. Han missuppfattade nog bara det där med PT och trodde det var till sig själv.
  Vem kommer i älsklingsbyxorna nu? Inte jag heller. Min egen PT jo det skulle gå men struntar nog i det. Det är bara ett par som inte går knäppa. Tror det är något fel på hyska och hake på ryggen!

  Ha en bra dag och köp ett par nya så blir du glad

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hahaha du skriver så roligt! Tur att din PT inte blev alldeles förtvivlad av att ha fått sparken. ;) Jag är helt säker på att du är din bästa PT!! Känner att jag själv borde be butikerna larma vissa varor så jag inte kan närma mig dem... blir lite "mycket gott" ibland och lite för ofta. Jag som hade kommit bort från det!! Å andra sidan är det ingen jättekatastrof men visst märks det... men jag piskar ut mig på lite extra promenader emellanåt. Slog mig just att jag tänkt prova 5:2 dieten eller 6:1 bara "för att" testa... Äsch det får bli en annan dag. ;)) Ha det finfint! Kramar!

  SvaraRadera
 6. Mycket rolig läsning, här sitter jag och skrattar. Det är inte lätt att hålla sig från alla frestelser jämt och ständigt. Lycka till som din egna PT...snart glider du i brallorna ska du se. Kram Irene

  SvaraRadera