Translate

tisdag 18 november 2014

Det jag skriver blir inte riktigt som jag tänkt mig.

 
Försöker hålla mig flytande.
Känner av min hjärna som nu har svårt att samarbeta.
Tycker allt blir bakvänt och fel, hur jag än skriver.
Gubben tar sig en sovstund, undrar om han trillar dit ordentligt den här gången. Han har varit snudd på att bli utbränd förut!
 
Jag hade ju precis kommit tillbaka, men nu har gubben gått ner sig så nu har jag fått sån inte stress.
Nog om det.
 
Jag njuter av att vara ute och gå i det gråa, jag har skrivit om det förr, det är rena lyckokänslan för mig ,-)))
Det känner jag att jag får bra kickar av ,-)
Njuta av ryskmyset.
Men annars känner jag att jag måste börja  hämta energi från annat än datorn, det blir mycket "tänkande"
här inne.
Jag behöver bara vara.
När jag knappt orkar koncentrera mig på mitt bloggande.
Då ska man unna sig att göra mycket kul istället ,-)
Dags för det nu ,-)
 

13 kommentarer:

 1. Läser och tänker, det inte lätt det där någon är på väg in i väggen, man ser på och kan så väldigt lite göra.....

  Ger dig en stor kram! ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Så klokt du tänker kära vän *tumme upp*
  Inga krav ska du ha på dig just nu och vi förstår om du inte orkar skriva eller kommentera. Var extra mycket i nuet och var ute och mys. Leta vovve via annonser för inte tror jag som du att det blir en vattenhund *voff* Sök inte en för liten hund heller för de kan bli bitiga. En bekant gav bort sin lilla hund för de kom inte överens. Gör bara det som är roligt och lova mig det? Goa energier till er båda! Bra att din kära make tar sina komiddagar. Koppla bort allt som stressar er båda och lova mig det/ kram

  SvaraRadera
 3. Tråkigt när man känner sig så men tur att du kan få kickar av att vara utomhus. Ibland blir det inte till något när man bloggar, jag kan ha flera inlägg per dag om jag får ideér d.v.s.Just nu är jag låg p.g.a. infuensa men jag tackar så mycket för kommentaren idag :-) Ut i mysrusket! Jag måste tyvärr ut i mysrusket efter fler näsdroppar, men det blir en kort mysrusk promenad för min del. Ha det så fint det bara går! Kram till dig Primrose

  SvaraRadera
 4. Njut du av att bara vara och tillåt dig själv att skriva det du vill skriva - det brukar man må bäst av. Låter som att du har en kämpig period, och sådana är tuffa att hantera, jag vet av egen erfarenhet.
  Stor styrkekram till dig!

  SvaraRadera
 5. Trist och tragiskt om din man skulle trilla dit rejält, det tar så ofantlig tid att komma tillbaka. Ni får stötta och hjälpa varandra genom detta trauma. Nu hoppas vi på att få lite sol, har inte varit sol under denna månad, lampor tända över allt hela dagen, det gör mig deppig och orkeslös.
  Kramelikram ��

  SvaraRadera
 6. Du och gubben får hitta på något roligt tillsammans i höstrusket. Så jobbigt med utbrändheten, går och kommer. Tror inte den lagar sig helt någon gång.
  Håller tummarna för att det vänder snart för er!
  Ha en fin kväll!
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera
 7. Hej vännen.
  Jobbigt när nära och kära inte mår bra. Det ÄR lätt att dras in i det själv åxo.
  Samla och tanka energi med promenader i höstrusket är klokt. Man ska vara mycket ute när hjärnan och kropp inte funkar som det ska.
  Vi som följer din fina blogg och den härliga människa PRIMROSE som du ÄR förstår. Du ska ta det lugnt nu ett tag vännen. Kom ihåg att grönt ger ro. Ha mycket grönt för läkande omkring dig.

  Nu......Sov gott och sköt om dig och gubben.

  Varma KRAMAR.

  SvaraRadera
 8. Först... jag grattade Novalie från dej :) Hon kallade dej sen för Rosa, och funderade på hur du visste att hon fyllde. Jag berättade att just du hade varit med ända sen hon föddes :) "Ja, det var nog spännande" fick jag till svar. Just nu vill hon gärna titta på alla bilder och fråga om och om igen..... Utbrändhet är inte att leka med, jag hoppas ni mår bättre framöver, kanske kan funderingar på ännu en söt liten vovve hjälpa till att ge lite glädje längre fram.
  Morgonkram till både dej och din Gubbe.

  SvaraRadera
 9. Styrkekram från en som vet alltför mycket om den där väggen.
  M v h Bosse Lidén

  SvaraRadera
 10. Tror att du gör helt rätt med dina promenader, höstrusk eller inte. Vet hur mycket energi denna stillhet kan ge.
  Har sett många omkring mig som blivit utbrända och vet verkligen vad det innebär. Vet att det tar tid att återhämta sig och hur viktigt det är att hitta stillhet och aktiviteter som inte tar energi. Önskar både dig och mannen snar återhämtning och allt annat gott. :-)
  Kram

  SvaraRadera
 11. Finns inget bättre än promenader. Det rensar skallen och får en att må bra och ger energi för att reparera sig. Hoppas du hittar på mycket kul och känner dig pigg snart igen. Kram kram

  SvaraRadera
 12. Håller med dig min vän!!!! Hoppas du hittar nåt kul..det är det som får oss att leva och orka,.,Må du bli pigg igen..tänker på dig..kram kram Karina

  SvaraRadera