April April ,-) Inte har vi ätit friterade fästingar ,-))) Sånna finns väl inte, dom är ju blodfyllda ,-)
Det var vanliga rostad majs som såg ut som friterade fästingar tyckte jag ,-) Som jag fotade ,-))
Det mesta i förra inlägget var ett APRILSKÄMT,inte ens grodlår och spindlar ,-)), men vi har Bröllopsdag idag ,-)
Och vi möttes på Nordsjön, det var sant!
Hoppas ni alla får en fin Påsk, fram med Påsktuppen, det är så vi firar ,-)
rostad Majs
Ett bra skämt ...
SvaraRaderaGlad påsk utan tupp ...
med kyckling :-)
Kram
(har varit på din konstblogg igen)
kram
Oj, nu kommer jag nog aldrig mera kunna äta rostad majs…
SvaraRaderaGlad Påsk önskar jag dig också!
Kram M.E
SvaraRaderaJag gick på det!!! Jag är lättlurad som få... :-)))
Om jag läser rätt och det är bröllopsdag i dag så säger jag
****GRATTIS***
Påskramen ♥
Haha, jag gick på det...
SvaraRaderaGRATTIS till er bröllopsag!
SvaraRaderaOch puss i påsk ;) kram
Hahaha vilket roligt aprilskämt! Undrar om jag hade gått på det om jag tittade in här igår.... Kanske tur att jag väntade tills idag så jag slapp bli förskräckt.
SvaraRaderaNu önskar jag er båda en alldeles underbar fortsatt bröllopsdag!
Och en finfin påskhelg!
Kram Christina
Det var ett bra aprilskämt!
SvaraRaderaMajskorna ser verkligen ut som feta fästingar, men kanske en annan färg,hihi!
Ha en fin Påskhelg!
Kramisar❤❤❤
Vill bara önska dig en riktigt Glad Påsk!
SvaraRaderaKul med ditt Aprilskämt.....det var bra :-)
SvaraRaderaha en fin påsk du också och utan friterade fästingar ;-) :-)
stor kram
Haha...roligt! :-)
SvaraRaderaÖnskar en riktigt Glad Påsk!
Kram
Ha,ha...Nä nu har jag lite bråttom trots att det är Långfredag för solen skiner och jag är ju ledig.
SvaraRaderaGLAD PÅSK fina du.
Hahahaaaaaaaa......jag förstod det hihihi.
SvaraRaderaKramelikraaaam och GLAD PÅSK!
Jag har skrytit med att jag inte blivit lurad i år, men det får jag alltså ta tillbaka... Tack för det kära bloggvän. Orsaken att jag blev lurad ligger nog i att jag alldeles nyligen läste en Madventures reseguide där man berättade om insekter och hur det åts i fjärran Asien, och hur goda de egentligen var, och dessutom proteinrika. Så jag tänkte ja ja, nu har de kommit alltså hit och några hälsofreaks börjar äta dem... men kanske är vi inte riktigt där ännu? För mig är det ett bestående nej som gäller.
SvaraRaderaden var klock ren,du underbar!
SvaraRadera