Translate

tisdag 8 augusti 2017

Svar till Ditte o mamma sänmreSom svar Ditte så när jag målar till min blogg använder ett "program" där jag målar, då målar jag direkt med datorns hjälp vilket gör det lite klumpigare ,-) sen om jag vill kan jag hämta en färdig "krona " att sätta på huvudet och liknande om jag inte väljer att måla dit den själv,-)


Här har jag satt på hjärtan ,-)

Här har jag fotat våra egna tulpaner som vissnat lagt in ett foto på dom o ritat ett ansikte under, jag slarvmålar mest för det är avkoppling, så det är ju inget svårt eller så, men kul är det ,-))Hemma målar jag ju med vanliga acrylfärger ,-)

Nu är det mycket, mamma blev idag inlagd på sjukhus igen.............var ju med henne till infektionsakuten för omk 2 veckor sedan (då hon satte vattnet i fel")
Nu är hon sämre igen, nu är det båda benen som svällt upp o vätskar o det börjar i båda armarna.
Så nu kommer jag att vara osynlig tills det blir en ändring till det bättre hoppas jag.


Här målar jag allt utom tulpanhåret som är mitt eget foto från vår tulpanbukett ,-))

6 kommentarer:

 1. Tack för din fina förklaring! Och jag är minst lika imponerad efter att ha läst den. Tänk vilka konstverk du får till. Och att kunna måla med hjälp av datorn är verkligen en konst det också. Och du ser ju hur det "ska vara" - hur du vill ha det och får allt på plats.
  Hoppas din mamma nu får god hjälp och blir bättre. Skickar tankar till er.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Jag h ar beundrat dina konstverk men aldrig ifrågasatt hur du gör. Nu fick jag reda på det och det är verkligen en konstnärlig ådra som du har!
  Wow, gillar dina alster.
  Skickar bättringskramar till din mamma och varma omsorgskramar till dig!

  SvaraRadera
 4. Säger som du, kul att du berättar hur du gör, jag gillar ju dina bilder blandat med din text.Du är så bra på att skriva och berätta. Hoppas din mamma kryar på sig, kram

  SvaraRadera
 5. Jag gillar ditt måleri, eget och annorlunda.
  Ha det bra och hoppas din mamma blir bättre.

  SvaraRadera