Translate

måndag 19 november 2018

VIRUS är det INTE så vad är det då


Jag har varit SÅ stressad en längre tid och så kommer det här...…. min hjärna som en gång varit utbränd hanterar det här väldigt dåligt, jag har försökt starta en ny blogg men det fungerar inte! det var ju målet när den här började krångla.
Men jag får inte ihop det, blogspot är ju en väldigt enkel blogg bra blogg.
Men att starta en ny på en annan plats fungerar inte efter all stress, min hjärna lägger av helt enkelt!
Så jag tänkte att jag fortsätter med den här trots allt, bilden från widget surver kommer mer sällan.
Men nu har jag upptäckt att när jag kommenterar vänner bla från wordpress även när jag LOGGAR IN kommer svaret från mig som UTLOGGAD???!!! Jag är...………..så fundersam!?
Jag vill ju vara med och tävla hos en bloggvän som har så underfundiga tävlingar så himla kul och avslappnande, nu går inte ens det!!!?
Jag vill ju fortsätta att blogga helst på min sida som jag känner mig hemma på, virus är det inte, det har min man och jag kollat upp!
Men något fel är det ju.
Har försökt kolla på blogspot suport men kan inte komma in där, troligtvis för när jag loggar in ses jag som utloggad!!??
 Men ni mina bloggvänner jag saknar er alla!!
Ingen nämd ingen glömd!
KRAM Primrose


18 kommentarer:

 1. Kan du inte prova på Bloggers support? Bara en fundering. Det är tvi vale när tekniken inte är med och man inte vet varför.
  Hoppas det reder upp sig. Jag kan hålla med om att jag trivs med Blogspot också, men vissa plattformer stör varandra, tydligen
  Stor KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla du, men jag har skrivit till Bloggers support det står logga in jag gör det. Men jag kan fortfarande inte fråga om felet! Det verkar som om jag inte kan logga in!?
   Jag blir förtvivlad helt enkelt.
   TACK igen och STOR KRAM

   Radera
 2. Suck, säger jag bara. Tekniken ska fungera utan problem. Kanske är det därför som jag gillar Wordpress som fungerar nästan friktionsfritt och är användarvänligt. Hoppas det ordnar sig.

  Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla du..blogspot har fungerat så bra i flera år. Wordpress är nog jättebra men med min stresshjärna så fick jag inte den att fungera.
   Systemfel gissar gubben att det är hoppas det, för det här gör mig så stressad.
   Jag ska prova att byta mailadress för att se om det blir bättre. TACK igen
   STOR KRAM

   Radera
 3. Bra att du inte ger upp fast det är jobbigt! Du kanske snart kommer på vad felet är. Har du kollat igenom inställningarna på bloggen? Kanske något som har ändrats där. Jobbigt när det inte fungerar som man vill.
  Hoppas det fixar sig snart!
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu fungerar inget!? Har kollat inställningar!

   Radera
 4. Så trist. En blogg ska bra fungera. Punkt! Men det verkar ju nu fungera ibland med din blogg. Och för att kommentera på andra bloggar behöver du inte logga in. Men det är ju bra om du kan logga in på din egen panel så du kan skriva. Hoppas det ordnar sig.
  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nu har det blivit ännu värre!?
   Så otroligt ledssen!

   Radera
 5. Onödigt när en inte finner felet ... men det kan ju lösa sig ... lägg bort den ett tag så kanske kanske. Stressen kan blockera en själv har jag märkt på mig själv då ser en inte skogen för bara träd, men kanske inte så för dig då :-)
  ¨Tröstekram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var som om hela bloggen fått freespel inget fungerade, kommenterade jag inloggad var jag utloggad och allt slutade fungera, då blev jag kanonstressad så du har rätt, det gäller att ta det lugnt ,-) Jag låter bli bloggen ett tag ,-)
   TACK härliga du! ,-))

   Radera
 6. Jobbigt att det inte fungerar. Jag blir då så frustrerad.
  Kan du inte prova på Bloggplatsen, den är så enkel, eftersom till och med jag kan använda den som är så dålig då det gäller teknik och allt nytt. Jag har inte ens en så´n där mobil som alla verkar ha nu, som kan ta bilder och allt möjligt. Begriper nada.
  Saknar dina underfundiga tankar och ritade bilder.
  Stor varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla du ,-)
   Jag har provat bloggplatsen men jag har jättesvårt med den och de andra två, vet inte om det beror på att jag varit så himla stressad en längre tid....blogspot gillar jag ju jättemycket och känner mig hemma med.
   Igår gick precis allt fel, då var det som om inget fungerade, till slut satt jag bara och grät, då var jag nära att trycka bort bloggen. Nu hoppas jag ändå att jag ska få ordning på den här, men tar det lugnt lite först.
   Ha det jättefint STOR VARK KRAM till dig! ,-)

   Radera
 7. Jag är så glad att du vill hålla dig kvar på bloggen, trots alla motgångar. Jag tyckte det var så trist att du måste sluta blogga. Hoppas att det ordnar sig till slut så du kan lysa upp tillvaron för oss följare, kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla du.
   Jag försöker hålla kvar den här bloggen. Har just nu lite uppehåll bloggen levde sitt eget liv för någon dag sen då gick allt fel då var det nära att jag tryckte bort den!
   Jag vill ju gärna vara kvar för att det ger mig så mycket, tex dina målningar jag gillar otroligt mycket! ,-) Alltid kul att komma in och se dina nya, så jag hoppas!
   STOR KRAM ,-)

   Radera
 8. Hoppas att det ordnar sig med alla de praktiska detaljerna kring bloggandet. Tekniken kan vara väl så utmanande när den börjar krångla.
  Fint att du är tillbaka igen :)

  Kram och fortsatt fin december <3
  Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK just nu fungerar ingenting hoppas på bättring.
   Så nöjd med din jättefina bok! ,)
   STOR KRAM ha det jättefint!

   Radera
 9. Hej, så ledsen för din skull. Det är jobbigt när man vill något och det inte vill fungera. Du är en fin bloggvän, så kul att du ändå är kvar.
  Önskar dej en bra och skön andra advent
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK ,-)
   Jag vill ju jättegärna fortsätta blogga ,-)
   Men det är fortfarande något som är fel. Jag gillar verkligen dig och din blogg så jag hoppas det fixar till sig.
   Ha en fin advent du med ,-)

   Radera