Translate

söndag 10 februari 2019

När dragkedjan fastnar i jackan!!!!

TACK för era kommentarer, men det är jättestressigt, vi ska vara "här" vi ska vara "där" samtidigt.
Jag mår väl inte så där himla bra.....får ångest av allt.

Var på kalas idag, eftersom jag svällt lite i mina fingrar så får jag inte på mina vigselringar.....jag får panik när ringarna fastnar ,-)) Det var två andra på festen som också får panik att inte få av ringarna.
Då började vi pratade om tex halsband som är svåra att få av, panik!!
Trångt i halsen och när dragkedjan inte går att dra ner! ren panik!!!
En berättade att hon haft en dunjacka...dragkedjan hade fastnat, hon fick sån panik att hon tog en sax och klippte upp jackan! … Det skulle mycket väl jag själv göra ,-))
Trodde jag var ensam om den här nojjan. Men  det var flera som kände likadant!
Jag får till och med panik om en stövel fastnar på foten ,-) Jag  känner då hur luften tar slut....om jag hade lugnat ner mig innan gubben till slut fått bort den hade jag  väl insett att jag kunde andas...hoppas jag.
Men sånt här är vanligare än vad man tror, jag kände igen mig helt när de andra berättade om deras panik.
Har du som läser det här samma panik när dragkedjan fastnar eller ringar som inte går av eller dyl? ,-)

12 kommentarer:

 1. Hur väl känner jag inte igen mig! Jag avskyr saker som sitter åt :-( Dra ner på dina måsten. Ångest för att vara här och där är onödig vara.

  Kram och var rädd om dig!

  SvaraRadera
 2. Så sant jag måste försöka att slappna av och låta allt bara flyta på..man kan inte vara på flera ställen samtidigt.
  Visst är det otäckt med saker som sitter åt, att det är så vanligt... har känt att får jag inte ner blixtlåset så klipper jag upp jackan! Och så att en av kvinnorna gjort det ,-))
  KRAM ,-)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte när något sitter åt👎 Ringar har jag slutat med, bara jobbigt att ha på fingrarna som ofta sväller. Fastnar dragkedjan drar jag av jackan över huvudet😉
  Ha en fin kväll!
  Kramis❤

  SvaraRadera
 4. Tänkte också som Znogge. Plocka bort saker som inte är absolut nödvändiga och försök att hitta det som du känner ger dig ett lugn.
  Saker som sitter åt tycker jag inte om och tycker dte är obehagligt men inte mer än så. Vi är ju alla olika. Jag har andra nojor som kan störa mig och som kommit sedan jag blivit bestulen på min ryggsäck på en restaurang där nycklar, pengar och bankkort försvann. Jga trippelkollar detta och ofta.
  Varm kram och många tankar.
  Har saknat dina inlägg.

  SvaraRadera
 5. Jag kan inte ha polotröjor till exempel, de sitter åt för mycket, nej öppet runt halsen måste det vara.
  Ångest är lätt att få då man blir stressad, inte bra.
  Hoppas att du kan få lite lugn och ro, lite egen tid kanske. Att pressa sig själv håller inte i längden.
  Du måste vara rädd om dig.
  Stor varm kram!

  SvaraRadera
 6. Jo det där känner man ju igen, men paniken i just de sammanhangen är rätt låg för mig ändå - blir mer ilska över att jag kanske måste ha sönder ett blixtlås eller så.
  Däremot har jag nu igen haft en del panikångest över andra "småsaker" som när jag kommit på att vi nog kastat en del i flytten som jag egentligen vill ha...NEJ det är borta paniiik...eller när jag glömmer tömma en jackficka och tvättar det som låg i fickan...uscha. Tror min panikångest kikar fram nu för att jag har det lite lugnt för övrigt runt mig - livet är lite i sin ordning liksom då slappnar jag av och reagerar på annat jag inte haft tid för innan. Eller jag vet inte o lugnt ska man ju inte säga att det är - då kommer nya smällar - så ja det är lite pauslugnt för att ladda för nya smällar då. hehe.
  Ha det finfint idag skiner solen hos mig o hos dig med hoppas jag. Kraaaaaaam

  SvaraRadera
 7. Ha ha! Jag har samma nojja. Hade jag varit ensam skulle jag definitivt klippt av den varma jackan när jag stod där i hallen och svetten och paniken tävlade om att ta första platsen. Det värsta är att det obehagliga kommer på en nanosekund.
  Stort GRATTIS! <3
  Kram Bosse

  SvaraRadera
 8. Knepet kan vara att ha en jacka med knappar, de fastnar inte lika ofta ;)

  Kram och fin helg!
  Snart är det vår och då brukar allt kännas bättre...

  SvaraRadera
 9. Jag får panik när tröjor är för långt upp på halsen, känns som jag kvävs.
  Önskar dej en trevlig helg, kramar

  SvaraRadera
 10. Jag skrattar när jag läser, känner igen allt du skriver. Dragkedjor som varken går upp eller ner gör mig galen. Hade en lillfingerring på mig, alltså jag har pyttesmå smala fingrar, ringen var sååå liten men passade mig perfekt. Haft den på mig i många år. När jag skulle in på operation måste den av,den satt fast,paniken steg.Mycket obehagligt.Det tog tid innan jag fick av den, och nu är jag ringlös, bäst så, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag efter träningen ska ta av min svettiga tröja och den fastnar. Eller när dragkedjan på jackan fastnar. En gång fick jag be en okänd hjälpa mig ner med dragkedjan när jag var på stan och handlade

   Radera
  2. Ja det är verkligen läskigt när man känner att det verkligen sitter fast, på något sätt känns det som om luften tar slut! Fast man vet att den inte gör det ,-))
   Gott Nytt År!

   Radera