Translate

onsdag 27 juli 2022

Ska hinna med mycket ,-) Kul med barnbarn

 

Hela veckan har vi de två yngsta barnbarnen, så försöker hinna med mamma också. Vi ska alla hälsa på henne, ta ut henne och fika och jag ensam några gånger. 

Sen blir det ju lite vextra kul, gokart, när det blir soligt, Och igår skateboard parken, båda är riktigt duktiga. Kul att se.  Bla!

Det fanns en lekplats vid sidan om skateboard parken, som vi för skoj skull kikade in i. 

Olkia små hus , som visade hur det var förr i tiden.

Här en skola med gamla bänkar, där vi turades om att vara lärare och elever. Här lär vi oss om svampar ,-)


Yngsta barnbarnets tur att vara lärare! ,-)


Innan vi åkte till skatebord parken hade vi lunch, här storebror! ,-) näst yngsta barnbarnet ,-)

En kul härlig dag, efter att jag besökte mamma på förmiddan.  

Kollade på kul, eller kul och kul, men det fanns inte en lapp om att det var förbjudet med blommor ,-)

Hom som hojtade så ilket att det fanns lappar överallt! Blev förvånad, målet att mamma skulle få styrkan tillbaka i benen.....stämmer nog inte, inte har dom tid...och hon som jag såg idag var helt frågande att mamma skulle hem igen! Ska ta upp det med en sköterska! Enhetschefen.

Ha det fint  💗


6 kommentarer:

  1. Vilka härliga dagar ni har och så mysigt att få rå om barnbarnen. Vilken spännande och lärorik lekplats ni hittade där. Inga problem med sysselsättningen inte. Din mamma uppskattar säkert ett besök av er alla.

    Gångträning har garanterat inte den ordinarie personalen tid med men om det är målet får ju en fysioterapeut besöka din mamman. Så märkligt att det inte fanns någon lapp om blomförbud och ändå blev hon så arg på dig. Det låter klokt att ta ett samtal med en ansvarig om planerna för din mamma. On det är tänkt ett äldreboende så vill man självklart vara med och påverka var det ska vara.

    Ha en fortsatt fin onsdag nu!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roliga dagar med barnbarn ,-)) Det är tänkt att mamma ska vara där tre veckor! Frågade efter fysioterapeut, hon har många och kommer i tur o ordning. Ja ingen lapp, märkligt!
      I morgon ska vi med barnbarn besöka mamma, ta ut henne o fika ute! ,-)
      Ha en härlig torsdag! ,-) KRAM!

      Radera
  2. Kul med barnbarnen som livar upp! Och skol-lekplats. Bra för lärarns barnbarn.
    Står det inga skyltar mot blommor, så får du väl ta in! Så dumt! Verkar ingen ordning alls!

    Ha det gott! Kram//Anna-Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det fanns många gammla hu, mer för mindre barn , men var i anknytning till skate board banan, så vi bara kikade in och lekte lite ,-)) Ja inga skyltar, trodde ju jag missat, men nu kollade jag ordentligt!
      Ha det gott du med! KRAM ,-)

      Radera
  3. Vad roligt med barnbarnen på besök och att både besöka skateparke noch den andra lekparken. Tycker att dessa temalekparker är så roliga och givande. Kul för barnbarnen här att vara lärare.
    Så fint att ni alla kunde besöka din mamma. Piggar ju upp- Men trist detta med att det inte fanns lapp om blommorna och du så strängt blev tillsagd-
    Tycker din mamma borde få träning av både arbetsterapeut och sjukgymnast för att återfå krafterna.
    Fråga också enhetschefen om detta med rehabilitering-
    Många tankar!
    Varm kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kul med barnbarnen ,-) temalekparker har vi aldrig sett förut, Så det var kul. Ja undrar om hon visste det själv att det inte fanns några lappar, jag kollade noga, men inte en ända! Det var ju meningen att mamma skulle vara där bara några veckor! Och inte bli fast där. Jo vi ska ringa enhetschefen för att höra . Så får väl hon uppmana chefen att hon ska hem efter en kort tid, känns hemskt, för sjukhuset hade tänkt skicka hem henne, det var jag som ville att hon skulle få bli starkare och ville ha henne på korttidboende några veckor. en jag pratade med igår, visste inget, och sa att hon kanske blir kvar!
      Tack! Ha det jättefint KRAM ,-)

      Radera