Translate

måndag 4 juli 2022

Hundkul, vilken härlig semester

 


Vi åkte till en camping vi ofta åker till, våra hundar , alla tre älskar att bada där! Vi hade tänkt vara borta tre veckor, Men våra barn kunde komma fler gånger än dom hade trott till mamma så vi var borta i fyra veckor! Härligt väder utom två dagar ,-) Här sr ni två av våra hundar!

Tre veckor stannade vi på samma campingplats ,-)  Där jag också kontaktade en bloggvän Znogge ,-)

Visste att hon brukade besöka en lekplats och vilken dag, när vi precis var på väg bort, hade missat på en timme! Då kommer dom ,-)  Var lite osäker om jag skulle ge mig tillkänna, men tänkte att det var ju rättvist, ,-)) Jättetrevlig var Znogge.  Så  Znogge, jättekul att ha träffat dig på riktigt!


Hundarna badade varje kväll ,-)) i tre veckor, utom midsommarafton. Skönt med husvagn ,-)  Men vi har tyvätt ingen AC, så vi kan inte lämna hundarna ensamma. Kändes jätteskönt att komma bort .    Var hos mamma igår, som blev jätteglad. Men tyckte trots våra barns besök att vi varit borta för länge.  Det förstår jag.

Tror jag kan ha fått borrelia,  fick en fästing på vägen hem i Oskashamn.  Har bara fått tre fästingbett genom åren, Statistiken säger väl att det är var tredje som bär på borrelia eller ännu värre TBE, fast där är vi vaccinerade.  Den hann inte sitta länge alls, vilket känns bra. 

Ha det fint! 💗

12 kommentarer:

 1. Vilka härliga veckor ni fick på vår camping. Så gott att barnen kunde titta till den mamma flera gånger så att ni fick fyra veckors semester.

  Det var verkligen jättekul att du gav dig tillkänna så att vi fick träffats IRL! Jag hade ju aldrig anat att det var du. Nu hade du ju lite ledtrådar med tanke på dagen och att lilla S var med så det löste sig smidigt :D

  Med tanke på värmen så är jag väldigt glad för att vi valde till AC. Sedan hängde i och för sig Miss T med oss hela tiden och det gick väldigt bra. Miss E som är gammal och trött hade det bättre hemma men yngsta fröken och hennes sambo som bodde här.

  Hoppas det inte är borrelia men om så skulle vara fallet hjälper antibiotika oftast snabbt.

  Ha det riktigt bra nu på hemmaplan!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja riktigt kul att träffa dig! ,-) Vi har ju också alltid hundarna med oss, men i nödfall hade det varit bra. Vilket väder, underbart! Den campingen är fin!
   Hoppas det inte är borrelia, håller koll, rött är det ,men ingen ring runt ännu, kliar ibland. Läste om test som köps på apoteket . Tack, nu njuter vi på balkongnen. Ha det fint du med! KRAM ,-)

   Radera
 2. Har saknat dej ! Inte trodde jag att man kunde vara borta då länge.... Det längsta jag varit borta är nog 18 dagar. Då var vi i USA...hann bo på tre olika platser.
  Läste om att Znogge träffat dej. Så kul!
  Skulle gärna vilja ha en bloggvänsträff, och träffa flera på riktigt.
  Ja, vädret har ni haft med er. Nästan för varmt. Förstår att hundarna behöver vara utomhus. Kan de gå med till stranden!? Finns ju hundbad på sina ställen. Eller kanske är hundar som jag och föredrar sötvatten?
  Fint för mamma att träffa dej igen, även om jag har full förståelse att det var skönt att komma bort från alla måsten.
  Kram //Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå gick fint att vara borta 4 veckor ,-) Syns inte bilderna av på badande hundar! Har lagt ut flera foton? Ja det var kul att träffa Znogge ,-)) Kul om det blir tillfälle att ses. Skön avkoppling.
   Ha det fint! KRAM ,-)

   Radera
 3. Hoppas att du slipper borrelia. Och om du får det, bara får en hudinfektion. Haft borrelia en gång... och massor av fästingar... Det blev en rodnad som blev större och större. Gick bort direkt med penicillin.
  Har en kollega som blivit fästingangripen två gånger. Fått borrelia två gånger. Riktigt dålig med huvudvärk och feber. Men penicillin hjälpte direkt, även på henne. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att veta, har ett rött märke som kliar ibland men ingen röd ring runt, ska avvakta och se ,-) KRAM!

   Radera
 4. Så skönt att vi var borta i fyra veckor. Tror ni behövde det. Och skönt också att inte heller flytta runt utan hinna landa ordentligt.
  Barnen har ju besökt din mamma och hon har säkert haft det bra men givetvis saknat er.
  Men man måste även kunna ha semester för att orka vidare.
  Hoppas på mer från er tur.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har satt ut foton på bla badande hundar , men tror inte att de syns!? Skönt att kunna koppla av o hundarna hade jättekul och badade varje kväll! ,-)
   En klippa att barnen kan ta över besöken, annars hade det inte gått! Ha det fint KRAM ,-)

   Radera
 5. Det låter som en riktigt härlig semester, allt utom fästingarna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var det, vädret såg ut innan vi åkte att bli dåligt, men blev kanon ,-) Borrelia var det. Fy de är läskiga!
   Ska kika in på utställningen nu ,-) Ha det fint! KRAM

   Radera
 6. Jag ser alla bilder! Badande hundar, mysig husvagn. Blir lite längtansfull när jag ser sängarna, det var så skönt ombonat att sova i husvagn.
  Härligt att du träffadee på Znogge!
  Hoppas det går bra med ditt bett.
  Vi var ofta borta i fyra veckor.
  Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att bilderna syns ,-) Ja det är mysigt med husvagn. Det var borrelia men ska hämta ut medicinen snart! Det var jättekul att träffa Znogge ,-)
   Ja den tiden behövs så man hinner koppla av. Ha det fint VARM Kram till dig!

   Radera