Translate

måndag 25 september 2023

Lyxmornar

 


Förr sov vi till omk 9 . Nu är vi uppe och hoppar tidigt 😊

Nu sen en längre tid tillbaka har vi ändrat våra vanor 😀

Vi kaller det här" nya", våra lyxmornar. Vi vaknar 7:30.  Går ut med hundarna.......är ute lite över en timme och låter dom springa fritt i en megastor rastgård, där det är som att gå fritt ute. Avkopplande och glada hundar, glada var dom innan också, men det här är kanon. Sen hem och då har vi frukost. Då är klockan oftast 9:30. Men det här förändrar hela dagen.  Det är rogivande. Och en mysig känsla infinner sig direkt. 

Ha det fint

💟

6 kommentarer:

  1. Det låter som en bra rutin att starta dagen så. Uppskattat av såväl två-som fyrbenta. Det gäller att hitta det som passar en själv och som man trivs med vilket ni verkar ha gjort.

    Kram och glad måndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jättemysigt, Ändra lite kan ofta vara bra ,-) Ha det fint KRAM ,-)

      Radera
  2. Låter gott med lyxmorgnar. Har ju inte hund, så om det inte är något jag måste upp till, så stannar jag i sängen och läser tidning och kollar telefonen, tills dess maken fixat frukost. Blir mellan åtta- halv nio. Det är väl egentligen också lyx. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mysigt och lyxigt på olika sätt ,-) Dina mornar är ...lyx! ,-) mysigt! Ha det fint KRAM ,-)

      Radera
  3. Vad behagligt att ni hittat och testar lite nya rutiner och att ni också är nöjda med förändringen. Just så önskar en ju att det ska vara.
    Varm kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir en glad start på dagen ,-) Mer avkopplande ,-) Ha det fint. Varm Kram till dig! ,-)

      Radera