Translate

fredag 26 september 2014

Fredagen doftar vanilj


 
Hur mysigt som helst, varit ute och det blåser, löven dansar.
Lite kyligt.
Riktig höstkänsla ,-)
Ikväll ska gubben o jag äta kräftor ,-)
Tänder ljus.
En doft jag gillar är "vanilj"
Den doftar så där lagom-
Är doften "för stark " får jag huvudvärk o blir illamående.
Tycker det verkar vara ganska vanligt att många har svårt för starka dofter.
Hur har ni det med det?
 
 
 

7 kommentarer:

  1. doftljus är mysiga och doftar ju gott.... ja så länge det inte doftar starkt. Ja jag tillhör de som vill ha svaga dofter också, gillar inte t ex tunga mörka parfymer heller som ligger kvar i luften flera minuter efter en person passerat. Minns att jag var på sånt ljusparty för länge sen, köpte då ljus med doft av citrongräs och ett annat som hette något med bomull.... friska lätta dofter. Fortsätt din helg med mysljus! Kramar!

    SvaraRadera
  2. Jag har svårt med dofter. Har nästan aldrig doftljus, men tycker det är mysigt. Citron kan gå bra som doft. Ibland får jag gå av buss eller T-bana för någon har vräkt på sig parfym eller rakvatten.
    Ha en fin kräftkväll!
    Kramisar❤❤❤

    SvaraRadera
  3. Inga dofter alls ... fast det går bra med några värmeljus som luktar svagt av ros. Det är så mysigt med ljus och mörker nu. Ha en bra dag/ kram

    SvaraRadera
  4. Jag har också svårt för starka dofter
    men lite bättre har det blivit nu att jag tål vissa mildare dofter
    kram

    SvaraRadera
  5. Har svårt för dofter och mest ljus, stearinet. Och alltid är det någon som sätter ett ljus framför mig, vilket jag diskret flyttar lite på.
    Tack för ditt tips men jag tittar sällan på TV, har aldrig varit TV-människa, tar hellre en riktigt marig korsordstidning.
    Jo ryggvärk har jag också ständigt sedan 23 år tillbaka men jag har vant mig på något konstigt vis. Utan den är det inte jag.
    Så jag förstår hur din man har det.
    Gillar däremot inte hösten alls, nej sommar och sol då trivs jag bäst. Men alla är vi olika och det är väl tur det annars vore det ju synd om hösten. Den är nog glad att du gillar den.

    Ha en trevlig helg

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag har själv vaniljljus som jag tänder ibland. Gillar vanilj och goda dofter bara det inte är för mycket på en gång. Kan vara jobbigt i affärer ibland, det får mig att hosta. Och en annan sak som är jobbig i affärer är viss musik, den gör mig stressad, Så är det nog inte tänkt att vara. Då tänder vi vaniljljus och myser vidare i helgen,...

    SvaraRadera
  7. Vanilj är en doft som jag klarar, men annars finns det många som gör att huvudvärken kommer som ett brev på posten.... Ska jag köpa tvättmedel eller andra grejer till rengöring måste jag ha "doftfria" saker. Lika med tvål och schampo. Jag står alltid och luktar i flaskorna så det inte doftar för starkt. Dove, t.ex får jag både huvudvärk och tungt i bröstet av :(.
    Morgonkram

    SvaraRadera