Translate

söndag 21 september 2014

Liten firre



Att ha turen att vara "älskad" det betyder mycket det ,-)
Liten fisk blir opererad,-)

6 kommentarer:

  1. Fint och gulligt men samtidigt far en tanke förbi... Hur mycket gör vi människor "i onödan"? Vilka otroliga resurser och pengar som förmodligen lades ner på den fiskoperationen... som kunde gått till att hjälpa någon människa. Mmm jo men djur är ju också viktiga för vår planet! och bara för att inte jag är döförtjust i fiskar och skulle operera min firre så behöver ju inte alla tänka som mig... ;)) En katt, en hund, en kanin, ja större djur liksom men en firre.... njäääe. Kram på måndagen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag visste det! Jag tänkte att någon kommer att skriva, precis det du skrev.
      Så jag tänkte avstå från det här inlägget, men så tänkte jag , nej, för jag tycker att kärlek till allt liv gör att det finns hopp om hela mänskligheten ,-)
      KRAM Primrose

      Radera
    2. Jahapp då är man portförbjuden på din blogg nu! ;)) SKOJAR!!! Tänk att du visste.,.. o jag visste... också när jag skrev min kommentar - att säkert är det många som läser mina ord där och tycker att jag är en känslokall knäppskalle som drar gränser för vilka djur som ska opereras eller ej. Men alla får ju tycka! o tycker ibland olika. ;) Det var ju det jag skrev också... alla behöver inte tänka som mig och TUR är väl det. ;)) Men visst är det lätt att skriva här o nu - skulle jag sen äga en firre kanske jag skulle låta operera även silverfiskar... vem vet liksom när det kommer "närmare inpå". Lätt att tycka på avstånd så därför tycker jag. ;) Å andra sidan räddar jag hellre flugor med ett viftande än har ihjäl dem med flugsmälla, lyfter ormar av stigen på sommaren, kliver över maskar o sniglar....men operera en fisk... näe. Tycker ditt inlägg ÄR bra och FINT absolut och allt och alla är ju viktiga för vår planet oavsett människa djur eller växtlighet. Kramar igen o igen o igen! och jag hoppas du inte tog illa upp för att jag skrev min kommentar. Du känner ju mig....

      Radera
    3. Jag vet att du flyttar sniglar precis som jag ,-)))
      Och att du har hjärta! ,.-))
      Det var därför jag svarade dig..-)
      Sen betalade fiskens "husse" kalaset.
      Det glömde jag skriva.
      Där hade vi delad åsikt bara ,-)

      Radera
  2. Jag tycker det ÄR otroligt fint att man åxo respekterar ett djur som är litet. Är inte allt levande viktigt. Har det någon betydelse om det är ett litet liv eller stort. Förtjänar inte de små åxo att få leva och att bli omhändertagna.
    Otrolig fin film måste jag säga.
    Om vi alla skulle ha respekt för allt som lever så skulle världen bli så mycket bättre ÄR mitt tänk.
    Smått eller stort......var är skillnaden. Har inte alla rätt att leva?

    Jättefint inlägg primrose.
    Jag ÄLSKAR djur men så ÄR mitt hjärta STORT åxo.
    Stort för allt som lever där jag inte gör någon skillnad.

    Kramkram fina vän och tack för fint inlägg. Mmmmmm

    SvaraRadera
  3. Läste också om den lilla fisken som blev opererad
    helt otroligt !!
    Och så gamla dessa fiskar kan bli....det visste jag heller inte
    kram

    SvaraRadera