Translate

torsdag 2 oktober 2014

Humanity




Kolla in det här, visst är det sant!
Sorgligt sant!
Hur mycket tid vi lägger ner.
Även om man bloggar, det tar tid, viktig tid.
Och helt ärligt, vem bryr sig om att jag har älgfobi , inte ens jag själv!
Vilka felprioriteringar vi gör.

Jag insåg att jag hamnat här själv, inte med mobilen, och inte facebook för där är jag inte med.
Men i bloggandet.
Det måste ändras!
Det här fick mig att få en tankeställare.
 

4 kommentarer:

  1. Ja det får inte ta över ens liv. Men så länge som man dessutom träffar vänner i riktiga livet så tycker jag att det är OK. Jag räknar dessutom dig och några till här i blogglandia till mina vänner, fast jag inte sett er på riktigt. Sen kan man ta pausar ibland det får inte bli så att man sitter här hela tiden.
    Kramis.

    SvaraRadera
  2. Nu har jag läst ikapp! Fin dikt ui skrivit.
    Älgar är något jag har respekt för, så du är inte ensam*ler*.
    Jag tycker det är Ok att blogga, men FB gillar jag inte. Jag har ett konto, mest för att följa barnbarnen. Skall jag se hockeymatcher via datorn, så måste jag ha ett konto just på FB.
    I bloggen där skriver man av sig och delar med sig. Men på FB är det mest gilla knappen som gäller. Väldigt opersonligt!
    Ha en fin kväll!
    Kramisar❤❤❤

    SvaraRadera
  3. Jag håller med skogsfen här ovan .
    Ja bloggandet får ju inte ta över livet hur roligt det än må vara. Jag själv lägger nog ner bra mycket tid på bloggen.
    Sen är det så mysigt med er mina bloggvänner när man hälsar på er.
    Jag presis som sjövägen räknar dig och några till , till mina vänner fast jag alldrig träffat er.
    Önskar dig härliga och mysiga bloggvän en fin fredag. Varma Goa kramar.

    SvaraRadera
  4. Mycket viktigt inlägg!! Ett exempel ur mitt liv är när jag för flera år sen bloggande och en trogen gammal vän sen barnsben läst den och när vi sen pratade med varann så sa hon helt fräckt "jag tänkte du ska få lyssna på mig mest nu för jag har ju läst din blogg så jag vet ju vad du haft för dig"... ja hon sa så flera gånger och då visste hon ju ÄNDÅ att jag skrev väldigt LITE om min dag egentligen. Men men jag har valt att sluta umgås med denna vän sen flera år och det fanns ju orsaker fler än den.
    Jag blev också mörkrädd på mig själv de första gångerna internet krånglade och vi inte hade nät på flera dagar! Vilken panik, vad skulle jag DÅ göra istället???
    Men nu efter många års bloggande och annat på nätet har jag hittat mitt "lagom" i allting. Jag har FB men kollar mest andras inlägg...gör sällan något själv, har istället chatkonversationer med mina vänner där och de är några få och nära. Jag har Instagram och lägger upp en bild allt emellanåt men känner inte att jag måste rusa runt där heller. Bloggen lever sådär lagom bra enligt mig också... Ja så himla lagom jag är med mitt internet nuförtiden. Sonen sa faktiskt "har du slutat använda din data helt" så sent som igår... hahahaha. Kramar!

    SvaraRadera