Translate

tisdag 1 maj 2018

Första Maj Första Maj varje sliten kavaj blir en mantel av strålande ljus

En dag som betyder frihet till alla, alla fall var det så förr!
Nu tycker jag det blivit så fel, fattigare blir fattigare och handikappade får inte hjälp. Det har blivit ett mycket hårdare samhälle. Sen finns det mycket annat , skola sjukvård bla.
Och nu får  Nordisk motståndsrörelse tillåtelse att demonstrera!?!!? Så dåligt!

Det här protesterar jag emot!

(på bloggen, för nu ska jag till mamma) Förr gick jag alltid med i "tåget" Men är nu besviken på alla politiker som bara ser till sig själv och har tappat all förankring i verkligheten!

Tänker på min fina morfar som skyndade sig hem från jobbet, bytte om, demonstrerade med stolthet, skyndade tillbaka till jobbet......1930 talet.

7 kommentarer:

 1. Jag har aldrig gått i något demonstrationståg, men lyssnat på talen ibland. Allt är så förändrat i vårt samhälle idag, så det är svårt att jämföra då och nu. Det är nog bara att hänga med så länge det går😉
  Ha en fin 1:a Maj!
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera
 2. Vi bor i en kommun där moderaterna har egen majoritet så några demonstrationer blir det inte här. Tyvärr har inte allt blivit bättre och jag tycker till exempel att det är skam att pensionärer ska betala högre skatt. Nu skulle det visst bli en valfråga men jag tror det först när jag ser det, precis som med ökade anslag till skola vård och omsorg.

  Kram och ha en fin 1:a maj!

  SvaraRadera
 3. Minns när man var barn, då gick man alltid ut och tittade på demonstrationståget. Alla var ute det var som en folkfest. Idag vet jag inte hur det är...

  SvaraRadera
 4. Håller helt med dig.Och att ge Nordisk M-rörelse tillåtelse att demonstrera är fegt och lågt. Riktigt illa. Och visst är det så att regerande politiker skor sig själva och ser om sitt eget hus. De står ju inte i vårdköer eller annat som andra får göra. Grrrr. Mer ett spel för gallerierna.
  Kram och många tankar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är chockerande att Nordisk M-rörelse får demonstrera, I Sverige ??!!
   Det går utför, sorgligt.
   Varm Kram

   Radera
 5. Nog kan man bli leds på det ibland. Håller med dit i ditt inlägg. Men, det är nya tider och mycket är förvridet. Vet inte vad ungdomen tycker, som aldrig varit med på den gamla tiden?
  Men, vi får leva och försöka göra det bästa.
  Varm kram 💚

  SvaraRadera
 6. Håller med dej, tycker precis likadant. Har nu gått med i ett parti. Får se hur det blir med det. Men tycker att alla ska ha ett värdigt liv oavsett fattig rik, frisk, sjuk, färg, etc etc. Stor kram till fantastiska du

  SvaraRadera