Translate

fredag 21 augusti 2020

Nu är vi glada

 Min man har ju ländryggstenos och har nu så ont så han har svårt att gå, han har fått vänta med operationen på grund av corona! Men nu tror dom att han ska kunna opereras inom någon månad! Det låter hoppfullt! ,-)

Det finns de som stoppar honom ute och frågar varför han går så dåligt...när han talar om ...säger några att de haft samma, blivit opererade och blivit helt bra! ,-)


Ha det fint ,-)


14 kommentarer:

  1. Då har ni något roligt att se fram emot! Det är så illa att ha ont i ryggen, det begränsar en.
    Trevlig fredag, kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han har haft så ont i många år nu!
      DEt tar mycket energi, så hoppas nu allt går bra ,-)
      Trevlig HElg! ,-)

      Radera
  2. Håller tummarna för att op. kommer snart. Det har varit en lång väntan och köerna bara växer. Smärtor från ländryggen är hemskt smärtor och påverkar mycket.
    Ha en fin dag!
    Kram❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag föreslog i somras om han skulle ha en rullstol när han väntar, för han har ont hela tiden. DEt tar energi, i flera år har det varit så här. HOppas nu allt går bra. TAck,-)
      En trevlig HElg!

      Radera
  3. Önskar ett stort lycka till! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK! DEt är väldigt få operationer som misslyckas och då kan det bli rullstol, men vi har hört så många som det lyckats för så ...
      TRevlig HElg! .-)

      Radera
  4. Då hoppas jag att operationen blir av snart och att resultatet blir lyckat! Min man har samma diagnos och hans läkare rekommenderade inte alls operation. Det gjorde inte min mammas läkare heller. Lite märkligt att det kan vara så olika. Ryggen påverkar ju hela kroppen så kan problemet åtgärdas borde det vara en självklarhet.

    Kram och god kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. DEt finns ju risker att man hamnar i rullstol. MEn min man har stora svårigheter att röra sig och otrolig värk så han valde att chansa. MEn det blir ju nervöst men det andra är inget alternativ!
      Trevlig HElg ,-)

      Radera
    2. Det är självklart olika från person till person hur stora besvär man har. Min mamma hade väldigt stora besvär men hennes allmäntillstånd var inte det bästa då vilket säkert hade betydelse. Dock hade hon nog inte trillat den sista gången om det blivit operation. Ett fall som ledde till komplikationer och att hon dog. Med facit i hand är allt lätt.

      Radera
    3. JA det är nog olika, min man har haft så ont i många år, trots smärtstillande och morfinplåster . HAn kanske är yngre än din svärmor var när det var tal om operation, visst är det läskigt med tanke på riskerna, men han kan inte fortsätta så här. Så vi hoppas ,-)) KRAM

      Radera
  5. Så skönt om maken snart kan få sin operation genomförd. Håller tummarna. För att ständigt ha ont och vara begränsad är ju ett elände.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hoppas hoppas allt går bra nu ,-) Han har så ONT så det finns inget alternativ!
      DEt tar en massa energi också!
      TACK ,-)

      Radera
  6. I spåren på coronan blir det många som faller mellan stolarna. Så även för mig. Då fick ni två positiva besked. Hoppas hans rygg blir snällare att umgås med efter operationen.
    Kram Bosse
    Ps. Glöm inte att rösta på låtar. En vecka på dig. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. NEJÅ ,-)) har koll på din tävling ,-))
      SKa lyssna om en stund! ,-)
      Ja tyvärr är det många som får vänta, faller mellan stolarna och det är inte OK!!
      ;-) Kram

      Radera