Translate

tisdag 25 januari 2022

Visar några av mina målningar

 När vi äter så dukar vi vackert och tänder massor av ljus.

Så två målningar speglar sig ljusen i ,-) Men tyckte själv om det så jag fotade ,-)


En clown 


Den här tyckte mamma var ett bra försök, jag ändrade den lite och då tyckte mamma att det var vår hund.,-) Jag spejsar ju till när jag målar, vissa gillar det andra inte ,-) Lite ljus speglar sig även i den här.

lite annat speglar sig också, för bakgrunden  är off white.


Här speglar sig ljusen ganska så mycket i den här målningen ,-)   Kom på att fota vid middagen ,-)Den här är bildkonst , ett foto på mina föräldrar, min mamma tycker den är kul, min pappa som inte lever längre skulle aldrig ha accepterat den. Men den var kul att skapa på ett annat sätt ,-)  Sen en av mina små skulpturer hänger vid sidan ,-)  Kvinnan i rött hänger på en  bit av något rostigt .


Det här är mannen ,-) Svårt att fota, det speglar sig lite i  paspartout .
Den här älskar jag själv, för jag hade så himla kul när jag målade den, jag skrattade hela tiden för jag tänkte, vad kommer mannen att tycka ,-))Den här är stor, den hänger i sovrummet, har målat när min man och jag träffades på båten.Den här är också stor, hänger i köket.En av mina små figurer som hänger mellan tavlorna ,-)

En av mina mindre skulpturer.. Kvinna i rött.  Sitter på rost ,-)


En bild , jag målade den som minne när en präst i England absolut inte ville vara med på bild. Hon slapp, hon  sa att hon liknade en häst, och fick nästan panik. Hon liknade absolut inte en häst. Men så kom den bilden till.


Jag älskar att måla på glas, de tål diskmaskin ,-) Jag har målat så många olika motiv, sen vinglas men då  är det bara änglar. här en katt.

Visar tre av de här .

En prinsessa ,-)


Tulpan

 Ett av mina vinglas. Ängel 
Vaser är roligt att måla.

Målar på betong................,-)


Den här är speciell för mig.  Fotokonst.  För något år sen målade jag mitt ansikte och min mans med färg. Sen fotade vi varann.  Efter det satt jag ihop våra ansikten , hade då ett litet program , som tyvärr har slutat nu, där satte jag ihop våra ansikten och fixade lite.  sparade bilden och skickade efter den i den storlek jag ville ha

Har fler men nu tror jag alla har tröttnat ,-))

Jag älskar färg, så det mesta är färgglatt. Jag målar på allt. Visar nu en liten del av vad som finns i mitt hem. Har mycket mer.  Fick för mig att måla ena väggen i sovrummet så det har jag gjort ,-) Nu låter det som jag är i farten jämt, långt ifrån, jag unnar mig att ta det lugnt.

En trollslända har vi i familjen som ett minne av min pappa, så därför målade jag bla en trollslända på vasen ,-)

Tack för att ni tog er tid och tittade.


Primrose

19 kommentarer:

 1. Imponerad! Wow, så snyggt. Och så personligt ! Utställning snart? Och så många tekniker! Får kolla igen! Tack för att du visade. Kram

  SvaraRadera
 2. Stort tack!
  Helt fantastiskt! Har tittat länge och i olika omgångar och förstorat bilderna. Jag är helt fast; både i tavlorna och i det du målat på glasen och vaserna. Hur får du till allt? Vilken otrolig förmåga du besitter.
  Jag fastnade för allt.
  Ska du inte ha en utställning? Å andra sidan förstår jag att du vill behålla allt.
  Tavlan där du målat när du och maken träffades på båten är så fin. Levande!
  Och dina skulpturer! Så spännande och härliga.
  Att komma hem till dig skulle ju vara som att komma in på en konstutställning.
  Tack än en gång för denna upplevelse.
  Visa gärna mer en annan gång.
  Varm kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK så glad jag blir ,-)
   Har inte velat visa, så tack!
   KRAM ,-)

   Radera
 3. Tack för att du delade med dig och visade dina alster! Du är ju fantastiskt duktig och kreativ så det var verkligen roligt att se. En utställning tycker jag absolut att du borde satsa på!

  Kram och god kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så glad jag blir, en utställning har jag haft nu på bloggen ,-)
   Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

   Radera
  2. En bra början men du kan mer än så :D

   Kram

   Radera
 4. Visste väl att jag skulle tycka om dina målningar och andra alster som du skapar. Jag har alltid tyckt om dina teckningar som du visat. Du borde ha en utställning. Det är både skrämmande och roligt på samma gång. Jag har aldrig målat på glas, vill du berätta lite mer om det, vilka färger, hur man går tillväga. Jättekul att du visar, fortsätt gärna, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack jag blir glad ,-) Jag tycker jättemycket om dina målningar , så kul att du tycker om mitt ,-)
   Glas är kul, men inget märkvärdigt, köper färg från Panduro, där finns färg för allt, tänker prova textilfärg ,-) Sen läser man bara hur man gör ,-) Och sätter vasen , glas i ugnen. Sen håller det även i diskmaskin, nu handdiskar jag mina ändå. Det är fantastiskt roligt ,-)
   KRAM

   Radera
  2. Ja såklart, jag har nog köpt både för glas och textil. Länge sen jag använde. Vet att jag köpte en penna för textil, den är som svart tusch, ritade på tyg med den. Får nog gå igenom mitt förråd haha.. Läser vidare nu om dina strapatser..

   Radera
  3. ja det finns ju gör allt möjligt, ska hitta färger att måla på tyg ,-) hade för längesen, menallt blir ju gammalt när man inte använder, men glad det är kul! ,-))
   Det finns så mycket kul att hitta, det är för få timmar på dygnet bara, säger jag som kan sitta och slöa en hel dag ,-)

   Radera
  4. vet du jag tror jag behöver mina läsglasögon när jag skriver ,-)))

   Radera
 5. Men så roligt att du visar en del av allt det fina som du har målat. Jag är helt förstummad, så vackert, några är svårt att sluta att titta på.
  Jag har några favoriter. Hästen för mig nummer ett och katten, tulpanen och ängeln, ja det blir många som jag tycker är bäst, så det går inte.
  Skulpturen kvinnan i rött är också speciell.
  Säljer du din alster?
  Tack för att du visade detta.
  Varm kram och ha det bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack jag blir glad ,-)
   Hästen har ju sin historia, tyvärr sorgligt . Jag målar gärna minnen och likadant med glas och annat. Så nej jag säljer inte, det är nog därför hemmet liknar ett galleri nu ,-))
   Varm Kram till dig!

   Radera
 6. Fantastiskt! Tack för denna dusch av inspirerande konst! Precis vad jag behövde just nu. Härliga alster och den där lilla skulpturen som hänger mellan tavlorna. Så fin! Du borde ställa ut dina alster, om du inte redan gör det. så fina!
  Kramar Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ,-)
   Kul att du tyckte om det jag gör ,-)
   Nej jag ställer inte ut, men mitt hem börjar lika ett galleri ,-)
   KRAM!

   Radera
 7. Hästen, hunden och trollsländan är favoriter 🤗
  Så fantastiskt duktig som du är, jag tappar hakan!
  Du är en fin konstnär, tycker om det jag ser.
  Varm kram❤💐🎀

  SvaraRadera