Translate

söndag 27 februari 2022

Jodå, den kom

 


Ja vad säger vi nu då!  Vi hade fest för hela familjen. För att alla dom hade haft omikron i Januari. Det gjorde att vi kände oss säkra.  De var vaccinerade. Så min mamma kom hit  och ska stanna i 13 dagar , hon och vi har ju haft covid-19. 

Så blir vi , min man och jag sjuka, och inte lite heller. testat oss.  Läste att omikron har ändrat sig lite så nu kan man få hög feber ihållande hosta och förändringar i smak och lukt .

Det fick vi också.  Så TRÖTTA,  hög feber, hemsk hosta ont i kroppen  ont i halsen  , smak och lukt förändringar har jag , ja ska inte rabbla upp allt.  Och så är mamma här, vi får ju skylla oss själva.

Hon är hur pigg som helst just nu, hoppas innerligt att hon slipper det här!

Att hela familjen hade  haft omikron var sannerligen ingen garanti. 

Är man blåögd. !?!?

Jag kan säga att den lilla förändringen i omikron, med hosta o hög feber. Man mår jättedåligt!

Ha det fint  💗


7 kommentarer:

  1. Men vilken otur för er. Jag har faktiskt inte hört någon som fått hög feber utan alla har fått det lindrigt. Med tanke på din mammas ålder vore det väl bäst om hon åkte hem till sig igen tänker jag.

    Kram och krya på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hälften av familjen hade hög feber, då gick jag in och läste om det och hittade i Daily Mail tror jag det var, att omikron har ändrats lite och då får man hög feber och hosta smak o luktbortfall, vår son var ganska dålig. Plus det andra som omikron har. Just nu mår vi så dåligt att köra hem henne och få upp mamma för alla trapporna det går inte, men om hon blir smittade så är hon redan det, då får vi ta hand om henne här.
      Tack KRAM

      Radera
    2. Vi har redan varit sjuka i 4 dagar, väntade lite med testet.

      Radera
  2. En sådan otur! Bara att hoppas på att mamma slipper undan. Här är detcrätt lugnt med covid... Vi får hoppas att det så förblir.
    Har också fått uppfattningen att omikron är som rn ordentlig förkylning.
    Krya på er! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hoppas den tar slut snart. En ordentlig förkylning stämmer inte , det trodde vi också i början, men den vi har fått och vissa andra bla sonen är ja man mår verkligen pyton, trodde aldrig man kunde må så här av den. Trodde först sonen fått den riktiga covid-19 men nej, den kan vara så här svår.
      TACK. KRAM ,-)

      Radera
  3. Väldig otur! Och om det är omikron eller Covid vet man oftast inte eftersom proven som tas i de flesta fall inte testas speciellt för omicron. Väldigt dyrt att göra det testet och behandlingen är ju densamma- Och smittan och sjukdomen slår ju så olika. Hoppas nu din mamma inte blir sjuk och att du och maken snart ska vara piggare igen.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK, läste att omikon kunde förändras sig. Och kan man ha covid -19 två gånger? Vi har ju fått tre vaccinationer. Alla fall är det väldigt otäckt, mamma frisk än så länge, men vi mår otroligt dåligt!
      Ja hoppas det släpper snart och förstås att mamma klarar sig. Tack! KRAM ,-)

      Radera