Translate

onsdag 6 juli 2022

Det vackra behövs för att må bra

 

Börjar med att det är borrelia, ska nu hämta medicinen.  Och få antingen flytande eller att krossa, det är jag alltid orolig för.  👍 Känner mig dum när jag måste förklara att det inte bara är medicin jag har svårt att svälja.  Men den här gången behövde jag inte förklar något!Har varit på många vackra platser,  Det ser så rent och vackert ut.  Så att komma hem är ju givetvis alltid något man vill, att allt gått bra och så. Men det kändes i hjärtat en sorg samtidigt, att vi bor där det är så skräpigt för att uttrycka det milt.  När jag sen läste bloggvännen Femfemmans inlägg "Tusen trädgårdar" ja då rann tårarna, det lät så vackert, och så härliga bilder. 
Här växer gräset fritt. En  kruka med blommor har jag sett, En bit bort, Annars saknas allt det som alla behöver för att må bra.  PÅ vår balkong har vi förstås blommor. 
Här är några bilder från Söderköping, där stannade vi tre dagar på vägen hem ,-) Så himla fint.Olika motiv på varje. ,-) Det skulle inte fungera där jag bor, för någon skulle förstöra direkt! Men där fick det vara i fred.


Så vi har njutit för fullt av allt ,-)

Vår campingplats i Skåne ligger vid stranden, fint vatten, där får hundarna bada efter klockan åtta på kvällarna.  Så de kan leka och rasa av sig ,-))  Den mindre nöjer sig numer med en liten simtur, sen vadar han bara och njuter av det.  Sen har vi världens nöjdaste killar som är SÅ lätta att semestra med ,-)Alla  verkar plocka upp, vi har under åren aldrig sett någon avföring efter hund på stranden, likaså  på ön Texel i Nordholland som var megastor, stränder i Belgien , andra stränder i Holland och stränder i England, alltid rent! Här en "sop" från campingen i Skåne ,-)  Välfylld 👍 eller snare överfull.Ha det fint 💗


8 kommentarer:

 1. Vilken otur att det var borrelia men samtidigt så brukar antibiotika ha snabb effekt. Skönt att du slapp att förklara något angående medicinen.

  Visst betyder det mycket att det är rent och välskött där man bor. Här plockar nästan alla upp efter sig så problemet är snarare att det borde tömmas också. Tråkigt att man inte tar ett gemensamt för sin miljö tycker jag. Vår kommun dekorerar så fint till jul och påsk och hittills har det fått stå orört. Sedan är ju inte allt perfekt någonstans även om man så klart märker skillnad.

  Så härliga bad det blev för era hundar! Miss T är lite av en badkruka men på Öland gick hon i vattnet i alla fall. Misstänker att även hon behövde ha svalka i värmen.

  Önskar en fin onsdagskväll!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att ha fått antibiotika , ringde i morse, så det gick snabbt ,-)
   Det är viktigt att det är rent och fint, det är väldigt fint där du bor ,-) Kul att de anstränger sig och plockar upp och ordnar något trevligt för alla, här är det skräpiigt överallt, slår sönder. Ja trist.
   Vår kommun bryr sig inte alls!
   Och de flesta som bor här, bryr sig inte . Härliga badplatser ni har ,-) Skönt att svalka av sig, men våra älskar vatten,-)
   En fin Onsdagskväll önskar jag dig ,-) KRAM!

   Radera
 2. Inte ska du "gråta" över mej!
  Nu har jag kollat på bilderna, trots att jag återigen sitter i solen på altanen.
  Sådana glada hundar!
  Stockrosorns är också vackra
  Har några stycken som är i knopp.

  Nu var det alla trädgårdar som jag besökte som hade de vackraste växterna. Men jag klagar inte på blomsterprakt runt altanen heller...

  Och idag har jag fotat lundkovall. Kommer ett inlägg om en stund!

  Synd att det inte får vara fint hos er...😰

  Stor kram! Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lät så vackert med Tusen trädgårdar, här bryr sig ingen , jo men få! Skräpigt, folk slår sönder, vet inte hur folk här är funtade!!??? Tyvärr!
   Det var något nytt, ska ut med hundar men sen kikar jag in ,-)) STOR KRAM ,-)

   Radera
 3. Hoppas och tror att medicinen hjälper! Har du ont? //Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hoppas jag! Nej, det kliar mest och blir större o större, har haft ont i nacken, men det kan lika gärna vara datorn, har inte suttit framför den på 1 månad ,-) Lite lite frossa. o lite förhöjd feber. Annars som vanligt ,-)
   KRAM

   Radera
 4. Så trist med borelia. Hoppas nu att medicinen hjälper bra.
  Förstår att ni haft det jättebra och skönt att vara en längret id på ett ställe och inte flytta runt. (Om man trivs förstås) Söderköping är ju en så fin stad så kan tänka mig att det blev ytterligare ett trevligt stopp där.
  Ha det fint och tack för fina bilder.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var ju typiskt att jag skulle få närkontakt med den lilla otäcka! Hela semestern har varit jätteskön, härligt väder, så vi är jättenöjda ,-) Ett mysigt avslut på semestern blev dagarnai söderköping ,-)) Men vackert och rent överallt!
   Synd att där vi bor, är det inte många som bryr sig. På vår sida är det alla fall väldigt skräpigt. Och folk slår sönder. Tyvärr, varför vill inte folk ha det fint där de själva bor!?
   KRAM ,-)

   Radera