Translate

tisdag 12 juli 2022

Med skånesand i skorna gick vi 23 mil ,-)

 


Härligt!  Min man kunde knappt ta sig upp för trapporna två veckor innan semestern, som ett under hittades två fel, som båda åtgärdades precis innan!

Sen gick vi....det är ju så mysigt där nere i Skåne så benen nästan vandrade av sig själv ,-)  Himla härligt, och vi njöt.   Omkring 9 km om dagen,  det måste vi ha tid till nu hemma också, OK det blir väl inte lika långt, men vi ska gå.

För vi mådde så bra av det, fick mer energi när vi var där nere, en lätthet i kropp och själ, som jag känner igen  så väl .  Som jag skrev...så har jag blivit en soffpotatis, sen med en massa stress också, har jag inte mått bra.  

Då måste man ändra något. Och för nästan första gången gjorde jag det.  tog bort SELFIEN, jag brukar bara kämpa på, för vi har för mycket. 

Alla hundarna tyckte det var jättekul, t.o.m den lilla gick och gick, vi hade hundvagnen med oss. Ibland ville han åka, men han gick för det mesta!? Herregud vilken kille ,-) Sen är underlagat där nere mitt favoritunderlag, sand även om det är hårt, ger en svikt åt varje steg.  Känns bra i hela kroppen ,-)

Sen finns det så vackra gångvägar o ett litet skogsparti som leder ner mot stranden.  När jag skriver längtar jag tillbaka direkt! ,-) Sen kom värmen sista veckan . Så vi hade inte inte för hett heller.

Vi gick överallt när vi sakta reste hem också. Som i Söderköping som jag bara älskar, vi stannade i tre dagar.  Överallt så vackra stora gamla Lind träd, den doften är magisk.  Söt charmig stad. Det märks att kommunen bryr sig om de som bor där, och turister.  Sen campade vi precis helt nära,  Ett stort rött plank utanför husvagnsfönstret,  det gav mig energi att stirra in i med en kopp te ,-) Då trivs man! ,-))

💗



8 kommentarer:

  1. Så härligt det låter och precis så avkopplande som en semester ska vara! Här finns många härliga promenadvägar så det är bara att traska på. När vi har på Öland gick vi också mycket vilket var jätteskönt. Hade vi haft Miss E med hade det dock inte blivit så för hon hade inte orkat så långt i värmen. Hoppas ni kan få in era promenadrutiner även på hemmaplan. Nu blir det långrunda här.

    Kram och god tisdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det måste vi fixa, så avkopplande, vi går ju här men inte så långt varje dag. Men nu ska vi ändra på det. Ja ni har så många härliga promenadvägar! När ni var på Öland hade ni nog det varmare än vad vi hade. Så vi hade rätt väder för promenad, Ha en fin eller du hade säkert en härlig långrunda ,-) Kram och detsamma önskar jag dig!

      Radera
  2. Gott när man hittar det som man mår bra av. Och av träning blir man bättre på allt.
    Hund som åker vagn ? Du förstår att jG inte kan så mycket om hundar, men jag har ju inbillat mej att man är ute och går med hunden..😊
    Tänkte på dej då jag läste om en brand i din trakt. Gott att det inte drabbade dej! Kram //Anna-Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Otäckt med bränder, och att att folk blir av med sina lägeheter under lång tid! det var på andra sidan av vad vi bor.
      Det är så skönt att gå långt i härlig omgivning, jag vet ju hur vackert du bor ,-)
      Då går det lätt att gå! Hund i vagn är kanon måste jag säga. Vi använder den bara när vi går långt, två är större hundar och rör sig fort, orkar gå långt. Den lilla är äldst, plattnosig så är det för varmt så orkar han inte med. Då måste vi ju alla stanna hemma eller i husvagnen. På det här sättet kommer vi att kunna njuta. men han var SÅ himla duktig, passande väder, inte för varmt. Så då är en vagn räddningen. Ha det fint ,-) KRAM!

      Radera
  3. Vilken fin och behaglig semester ni haft. En semester som också gett er så mycket energi. Just att vistas ute i en fin miljö är så värdefullt- Och en miljö där man också får nya intryck.
    Förstår att hundarna också trivdes fint här.
    Tänkte på dig när jag läste om banden men skönt att det inte var ni som drabbades men illa för de som gjorde det.
    Hoppas ni nu hemma kan fortsätta med promenaderna och få mer energi.
    Kram och ha det fint.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Otäckt med bränder, på andra sidan oss. Men svårt för de som drabbas!
      Vi hade en härlig semester, det är av stor betydelse att man trivs på platsen och att det ser mysigt ut ,-)
      Behaglig, det stämmer bra det ,-)
      Ja hundarna stortrivdes och tyckte allt var lika kul o intressant som vi! ,-)
      Ja vi fortsätter men det blir ju inte lika långt, för vi tog bara tiden vi alla fem gick tillsammans. Där nere var det lätt att gå 9 km om dan, här är det svårare ,-) Men går gör vi.
      KRAM och ha det fint du med ,-)

      Radera
  4. Låter som en skön tur Ni gjort. Promenera är så skönt och jag brukar gå mycket men inte när det blir varmt då tar det emot. Jag har skogen intill mig och nu är den full av blåbär, så jag ska ta en tur.. trevlig torsdag kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jäteskön ,-)Fint med skog med blåbär, dom mognar väl snart.
      När det är väldigt varmt är det skönt med lite skuggiga ställen att gå på. Ha det jättefint Hoppas du säljer mycket! KRAM!

      Radera