Translate

måndag 1 augusti 2022

Utflykt till slut! Då väljer vi en plats "alla" vill besöka!?!?,-)))

 Vi har ju tänkt åka till Vaxholm en längre tid, men vi har inte hunnit! Så igår åkte vi.....

Nu kan man ju tycka, "ta tempen" är ni riktigt kloka...en söndag , sista Juli!!?? 

Att hittaen parkeringsplats, "ALLA" var där, så många turister från många olika länder, och andra förstås, vi körde runt runt, så många bilar  överallt har jag aldrig sett där, men till slut, kunde vi parkera! ,-)) Det var människor överallt. På alla fikaställen var det fullt. Vi brukar aldrig välja cafe ändå, på grund av våra hundar.

Så vi satt på en liten brygga,-)  Med fin bänk, jättemysigt. Visste att det skulle bli varmt. Så tog med våta handdukar. Så dom inte skulle bli för varma, när vi satt i solen.


Vaxholm är mysigt, somrigt! Och ligger lagom långt bort ,-)



Två av hundarna med våta handdukar. Den tredje valde att ligga under bänken, med våt handduk. Vi hade fika med oss. Som tur var.  Tittade i några små butiker, men allt var så dyrt, så inget följde med hem. 

Bäst att passa på, idag  ska vi ta ut mamma igen ,-)

Yngsta dotter ska vara hemma och passa sjuk hund. Deras ena har antingen fåt en stroke, eller något fel på balanssinnet.  Lite bättre  nu.   De har varit hos veterinären försås. Få se hur det går!

💗🙏



6 kommentarer:

  1. När det gäller vissa utflykter så gäller det minsann att välja dag med omsorg! Nu gick det ju bra ändå och det gick ingen nöd på varken er eller hundarna. Smidigt att ha våta handdukar med för avkylning och med egen fika behövde ni inte trängas på serveringarna. En härlig dag helt enkelt :D

    Hoppas det blir en bra dag med din mamma och att dotterns hund återhämtar sig. Det är alltid oroligt när fyrbenta vänner blir sjuka. En av hundarna här i kvarteret fick en stroke och återhämtade sig bra men andra gången blev påverkan för stor. Skönt att det är lite bättre nu i alla fall.

    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var jättemysigt ,-) Även om vi inte var där så många timmar ,-)
      Ja dotter med fam hund mår bättre för varje dag, så hoppas, skönt att höra att en hund där du bor har haft samma och återhämtade sig bra ,-) Men sen vet man ju inte om det håller. Ha en fortsatt härlig dag! ,-)) KRAM!

      Radera
  2. Alltid kul med utflykt. Behöver inte vara så längt. Så bra ni löste det för hundarna.
    Hoppas dotterns hund frisknar till igen. Alltid lika tråkigt när djur är sjuka.
    Ha en fin stund med din fina mamma. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kul att komma iväg, även för några timmar, det behövs! Ja deras hund mår bättre och bättre, men hon tappar balansen ibland. bla. Mamma var som vanligt väldigt glad att få komma ut och fika, skönt att lämna stället då och då. KRAM!

      Radera
  3. Vad trevligt att ni kom iväg till Vaxholm men kan tänka mig att det var mycket folk. Söndag var det ju också.
    bra att ni had efika med er för trist att trängas med människor. Hembygdsgården är annars trevlig och där sitter man ute så hundar är välkomna- Men kan tänka mig att det var fullt även där-
    Så bra med blöta handdukar till hundarna- Nu lärde jag mig något nytt-
    Hoppas att hunden som är dålig snart blir bättre igen- Och jag önskar er en fin dag i morgon med din mamma.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja hunden mår bättre ,-) Jodå det var fullt även där, så vi hade det bättre på bryggan. Vaxholm är så mysigt. Vi försöker åka dit en gång om året ,-)
      Ha det fint
      KRAM ,-)

      Radera