Translate

söndag 15 augusti 2021

Med skånesand i skorna känns det skönt ,-))

 

Hoppas ni alla har haft en skön sommar!

Sommaren gick ovanligt fort, det var väl för att vi hade min mamma här i lite mer än 3 veckor.

Sen åkte vi på en semester till Skåne -)


Två av hundarna älskar vatten ,-))) Så vi alla hade det jättefint! Krångel med bilen tyvärr vi fick lämna in den två gånger på en verkstad.  Kom hem och en massa nya krångel med bilen. Så vi har haft mycket att göra, nu måste vi leta efter en annan bil att köpa, vilket kommer att ta sin tid. Sen har vi skickat efter nytt köksgolv. mosaik i blått. Så snyggt, Det väntar vi på, så vi måste få bort det gamla först. De två yngsta barnbarnen har tältat på vår balkong ,-) Några födelsedagar, Och mamma att hälsa på, Plus lite annat smått och gott.

Inte undra på att tiden flyger iväg. Sen har jag haft problem att få in en bild här på bloggen . Men nu så .

Men en fin semester fick vi även om den inte blev så lång.  Men så är det, en Skåne semester kan aldrig bli för lång för mig ,-)  Tre veckor var vi borta allt som allt. Medans det fina vädret var kvar,-)

Kikar in till er så fort jag kan. Ha det fint! ,-)

10 kommentarer:

  1. Det låter verkligen som om ni har haft en riktigt bra sommar. Nog gick den dock fort tycker även jag och det trots att jag var sjuk halva tiden. Skåne är alltid rätt men jag är ju lite partisk i den frågan ;-)

    Kram och god söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har läst bakåt, så jättetråkigt att du råkat illa ut med ögat! Nu hoppas jag på snar bättring och att du blir helt återställd! KRAM!

      Radera
  2. Skåne är superfint.
    Vädret kan man inte klaga på.
    Otur med bilen!
    Hoppas att ni får tag på en ny, bra bil snarast!
    Så fint att du tar hand om din mamma så mycket!
    Ha det gott! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jättevackert är det i Skåne ,-) Men mycket fint där ni semestrade! Sverige är vackert ,-)) Ja hoppas vi hittar vår nya bil! Hade gärna haft den gamla kvar, den är så mysig. Mamma var nöjd, det gick bra.
      Ha det gott du också. KRAM ,-)

      Radera
  3. Det har ju hänt en massa under sommaren för er! Tiden flyger iväg. Men ni har träffats och det är ju så roligt. Sen att bilen krånglade, ingen hit, men så kan det bli.
    Ha det nu skönt och roligt att höra ifrån dig.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror jag aldrig upplevt att sommaren har gått så fort! Bilen har vi haft länge och på senare år lagt hit och dit. Den har verkligen kämpat med vår husvagn i vått och torrt. Men nu är det dax för byte, tyvärr. Ha det skönt du med .) KRAM!

      Radera
  4. Välkommen hem! Jätteroligt att läsa att ni haft en skön semester i Skåne. Och Skåne har ju så mycket fint. Men förstås trist att bilen krånglade.
    Ja, sommaren har gått fort och och än är det ju dagar kvar i augusti. Sedan hoppas vi på en fin månad i september.
    Vad snyggt det låter med ett blått mosaikgolv till köket. Kanske får vi se någon bild när det hela är klart.
    Önskar dig nu en fin vecka.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har golvet kommit men inte hunnit hämta ut, ,-) Vi har så mycket just nu. Men är nyfiken på hur det blir ,-) Skåne är härligt, hoppas det blir varmare, känns redan som höst, saknar varme augustikvällar! o dagar ,-))
      KRAM!

      Radera
  5. Så härligt det låter med Skånesand under fötterna. Vilken otur ni haft med bilen, tur att ni haft husvagnen med så ni kunde ligga kvar och bada med hundarna.
    Ha en fin dag!
    Kram❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så härligt! Hoppas nu värmen kommer tillbaka! Annars blev sommaren väldigt kort ,-)
      Bilen måste nu bytas ut, fler fel!
      Ha det fint KRAM!

      Radera