Translate

onsdag 1 december 2021

Innan mina målningar kommer upp ,-)) här är köket!

 


Har lovat en bild på köket, här kommer den. Så här ser köket ut, fotar innan mina målningar kommer upp på väggarna ,-) Då känns det mer privat ,-)

Äntligen! Vilken tid allt tog.

Kallt ute och lite väl kyligt  inomhus tycker jag.


Stjärnor i alla fönster, en köksgran  kommer runt Lucia. Slingor på balkongen, En liten tomte.  Julkort som sätts upp om det blir några ,-) Det är väl ungefär så mycket jul vi har.  Lite julmusik, glögg och pepparkakor, plus julmat. Vi har skalat ner mycket sen barnen flyttade till eget. Men det känns juligt ändå ,-)

 Ha det gott alla ,-)

14 kommentarer:

 1. Fint! Blir lite glad av vitvaror i färg. Så var det när vi flyttade in i huset 1979. Grönt i köket. Brunt i badrummet. Badkaret finns fortfarande kvar. Inte mycket använt.
  Skulle vara kul att se något av det som kommer upp på väggarna också.
  Adventsfint i stugan har vi också. Tomtar får vänta till efter Lucia. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu ville vi ha färg på vitvarorna ,-) Älskar det.
   Så ni flyttade in ett ett färgglatt hem ,-)
   Vi får se om det blir något foto på när mina målningar kommer upp ,-)) Mysigt med adventsfint, väntar också med det andra efter Lucia .
   KRAM!

   Radera
 2. Så skönt att köket äntligen är klart och fint blev det. Mycket mer jul än så har vi inte heller förutom då att vi har en stor gran. Om det blir plastgranen även i år eller en äkta återstår dock att se. Perfekt att ni blev klara innan jul!

  Kram och god kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi hann precis kan man säga ,-) Så skönt!
   Hoppas det inte blev något mer av ditt magont. En ljusslinga ska hålla länge. Hoppas ni har bättre tur med nästa, kul att miss T gillade snöflingorna, vill ju kommentera hos dig , men det fungerar inte, en undran har du ändrat något på inställningar till kommentarer, jag försökte ju med en blogg på wordpress, men använde den aldrig, vet inte ens var den finns. Så varje gång jag kommenterade hos dig, fanns en ruta med både min blogg på wordpress och den på blogspot, så då fick jag trycka på blogspot. Den rutan är borta nu. Finns bara min blogg men det fungerar inte ändå! Trevlig Helg KRAM ,-)

   Radera
  2. Jag har inte ändrat någonting när det gäller kommentatorsfunktionen och jag har inte hört att det är någon mer än du som har problem. Prova med att skriva en fejkad e-postadress och se om det fungerar. Det kan vara så att din gamla wordpressblogg spökar.

   Kram

   Radera
  3. Det ska jag prova, tror att det är den gamla wordpressbloggen som spökar, för det är samma problem på vår bloggvän Bosses blogg, men Dittes. Jag hoppas det fungerar för vill ju kommentera hos er.
   KRAM !

   Radera
 3. Det ser trevligt ut! Bra jobbat.
  Jo, nog blir det jul, allt. Jag har minimalt men jag åker bort till julens alla härligheter och får lukta på juldofterna där.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätteskönt att allt blev klart till sist ,-)
   Skönt att åka bort och fira och lukta där ,-)
   Det blir nog så när barnen flyttar , man minskar ner, julkänslan har man ändå ,-)
   KRAM!

   Radera
 4. Det tar tid att renovera. Blev fint i köket👍 Du får lägga ut en bild när tavlorna sitter uppe. Vi har också skalat ner på julfirandet. Corona de senaste jularna har bidraget en del.
  Ha en trevlig kväll!
  Kram❤🎅🏻

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jätteskönt att det blev klart, tog lång tid, men vi latade oss när det var soligt, ,-) Får se om jag fotar med tavlorna ,-) Julfirandet blir lite mindre , men julkänslan finns där ändå ,-)
   Trevlig Helg! KRAM!

   Radera
 5. Så fint det blev i ert kök. Jätteroligt att se hur det blev efter allt jobb. Kan tänka mig att det har blivit juligt hemma hos er. Och det måste ju inte vara så mycket av allt.
  Tack för titten
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätteskönt att det blev klart, ,-)Det blev så mycket mer jobb än vi räknat med från början. Lite juligt, men håller med, det behövs inte så mycket längre, julkänslan finns där ändå ,-)
   Trevlig Helg,-) KRAM!

   Radera
 6. Roligt att du visar hur det blev i köket. Jättefint.
  Ser framemot att se det hela med dina egna tavlor också.
  Det behöver inte vara så mycket till jul, den rätta julstämningen kan komma i alla fall.
  Ännu har vi bara satt upp Adventsstakarna, får se till nästa helg hur vi gör.
  Trevlig 2:a Advent.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi trivs jättebra med köket. Det blir lika juligt när man minskar ner, känslan är viktig. Trevlig 2:a Advent till dig! KRAM ,-)

   Radera