Translate

onsdag 12 januari 2022

Vi dras åt olika håll.

 


Yrsel är otäckt. Riktigt läskigt, men när min man och  jag för några dagar sen drabbades av yrsel samtidigt. Det kom bara en kväll. 

Min man sa att hans huvud drogs åt vänster...så när han skulle in i ett rum drogs han nästan in i ett annat, mitt huvud  kändes som det drogs åt höger. Så vi vimsade runt här hemma, vi såg det roliga i det här och skrattade hela kvällen . Nu blev det ju roligt för vi hade det samtidigt, då kändes det mindre otäckt. 

Varje gång vi böjde oss ner så for vi runt . Nu kan det ju tyckas att det var väl inget att skratta åt, men vi hade himla kul.  Så innan vi skulle ut  och rasta hundarna sa  jag åt mannen, nu får jag hålla koll på dig, så du inte fortsätter åt ett annat håll ,-)))    Jag drogs ju åt det håll vi skulle :-))

Vi har lite känningar fortfarande, har börjat nysa o lite ont i halsen, vi har hemtest, men ingen  covid.

Det är väl en vanlig förkylning,  Tycker vi har haft förkylningar sen i slutet av oktober, de avlöser varann. Vi har alla fall tre vaccinations doser mot covid, det känns bra, även om vissa blir väldigt sjuka ändå.

Fortfarande mår vi inte bra, i går kväll kräktes min man och hade diarre, jag själv har plussat på med huvudvärk.  Tyvärr tog vi nog testet för tidigt. Vi skulle nog ha väntat tills nu.

Det kan ju mycket väl vara något annat än omikron.

Så vi tar det lugnt .  Troligtvis var det därför min man somnade när han borstade tänderna ,-)

Ha det fint!




8 kommentarer:

  1. Men så otäckt! Men tryggt ändå. då det drabbade er samtidigt!
    Tryggt med tre vaccinationer också. Man blir ju inyte dödssjuk, det är ju bevisat. Hoppas tt ni snart kryar på er! och att hundarna inte blir yra dom också!Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja otäckt var det. Yrsel är skrämmande. Vi är fortfarande lite yra då och då.
      Det känns skönt med tre vaccinationer, även om man kan bli väldigt sjuk. Nu vet vi ju inte vad vi har, nu skulle varit rätt tid för ett test.
      Men det var konstigt att vi fick yrseln samtidigt, och det var så osannolikt hur vi vinglade runt. Att det blev komiskt.
      Tack, vi hoppas det försvinner nu, vi har haft något som kommit och gått sen i slutet av oktober.
      KRAM!

      Radera
  2. Yrsel är väldigt jobbigt och obehagligt så det var ju bra att ni kunde se det från den skämtsamma sidan. Är faktiskt inte säker på att jag hade gjort det. Ett av tre antigentest som man tar hemma visar fel så det kan mycket väl vara Covid-19 ni har. 1177 rekommenderar nu enbart PCR-test om man har symptom. Det beskedet kom precis efter att vi hade beställt hem hemtester men jag orkade inte returnera dem. Hoppas ni båda kryar på er. Tyvärr är tre doser av vaccinet ingen garanti för att slippa smittan.
    Ha det så bra som det går!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, Ett av tre som visar fel, det var mycket. Yrsel är ett av det värsta jag vet. Det är nog första och sista gången jag eller vi båda ser det komiska i det. Men det blev så knäppt att vi bara skrattade. Nej tyvärr är man inte säker även efter tre doser, även om det känns bättre att veta att man har fått dom.
      Då vet vi det om testerna!
      Tack vi mår fortfarande dåligt och snurrigt även om det är bättre.
      KRAM!

      Radera
  3. Jobbigt med yrsel men skönt att ni ändå kunde skratta åt det hela. Men värre när andra delar av kroppen påverkas.
    PCR test är nog det som gäller om man är dålig för att få ett ordentligt svar. Men har man tre doser vaccin ska det mycket till innan man blir så sjuk oc behöver vård på sjukhus. Men obehagligt är det ju hur som helst. Hoppas ni piggnar på er snart.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var bara första kvällen vi blev så yra, sen har det bara varit lite svajigt, får se hur vi gör med testet. Mår inte bra än, snuva halsont, men det har fler i familjen haft och de har testat negativt.
      Ja skönt med tre doser vac ,-)
      Tack!
      KRAM

      Radera
  4. Yrsel är inte roligt att ha, jättejobbigt om du frågar mig. Jag har ofta yrsel, men det beror på lågt blodtryck och min lägesyrsel. Men hos dig och din man verkar det höra ihop med influensa. Hoppas att det snart går över.
    Det lät roligt då du berättade om hur ni skrattade, men jag förstår situationen.
    Jag är som din man, drar åt vänster, men Mysingen håller mig mera till höger.
    Krya nu på er, båda två.
    Kram till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yrsel är otäckt! Men i den situationen blev det komiskt just då ,-))) Vi har vaccinerat oss mot influensan. Men det är klart det kan vara den ändå.
      Vi hade riktigt kul. Det var som en magnet i huvudet, så huvudet kändes som den drog åt olika håll ,-))) Annars drar vi båda åt vänster ,-))
      Tack, vi känner oss bättre, men lite svajigt är det fortfarande.
      Varm Kram Primrose ,-)

      Radera