Translate

torsdag 30 november 2023

På jakt efter små gröna krokodiler

 Den jakten blev väldigt kort 👍glädjande nog. Vi beställde två ifall nu den här går sönder!

Det är vår ena hund som har en stor favorit, den enda gosedjur som gäller och är otroligt älskad. En grön pip krokodil!  Så när han ska sova, hämtas krokodilen...och hittar han den inte så söker han noga, den ska fram. Nu är det väldigt charmigt med den gröna favoriten, han sover ju i vår säng, vänder man sig mitt i natten så kan det pipa till ordentligt 😆 och behöver man smyga upp till toaletten, så alla fall 8 gånger av 10 så trampar man på krokodilen som oftast vid den tiden rullat ner på golvet. Det ljudet .....för det blir ju så att man hoppar till varje gång fast man vet! Sen studsar man upp och ner ett par gånger i ren förskräckelse på krokodilen. Så det blir ett väldans pipande.  Ok vi kan ju plocka bort pip krokodilen, men vi hör till de udda människor som tycker det är otroligt charmigt ändå 😄 

Något foto blir det tyvärr inte, fast fotot är klart ,-) Nu är  kruxet jag vet inte hur jag får in det i mappen, att det nu ska ha blivit så krångligt!

En trevlig Helg önskar jag alla som kikar in och Första advent 💟

4 kommentarer:

 1. Tråkigt med miss av foto. HAde varit kul. Otrologt charmig historia. Vilken härlig hund! Kram // Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Foto kommer ,-)) Men bökigt när allt ser helt annorlunda ut ,-)) KRAM ,-)

   Radera
 2. Så gulligt med den gröna favoritkrokodilen och klart att den ska följa med när det är dags att lägga sig. Miss T har några favoriter och en av dem är en kanin. Tyvärr är den sönder i en söm så den måste lagas.

  Hoppas du får rätsida på att få in bilderna igen.

  Kram och god torsdag!

  Miss T sover i vårt sovrum men inte i sängarna utan på golvet vilket jag tycker är väldigt skönt. Vet att man tänker olika där och det finns inget rätt eller fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom är charmiga , alla hundar har sitt ,-)) Vi har också lappat och lagat, men den här är latex, han är väldigt försiktig, men vi vill ha två i reserv ,-)) De andra två sover på sina bäddar på golvet, men vår whippet vill ha det väldigt mysigt, så under täcket helst! ,-)) KRAM ,-)

   Radera